Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2016 "..закукаше Срби у невољи, ал се живог Бога не сетише.." ,, Još zaveza jezik u Srbina, Da ne smije pjevat ni kukati, Niti Božje ime spominjati, Niti brata bratom osloviti; Još zaveza noge u Srbina, Da ne smije slobodno hoditi, Osim tamo kud ga konop vodi, Konop vodi ili kundak goni; Još zaveza ruke u Srbina, Da ne smije radit van kuluka, Niti sjesti, niti hljeba jesti, Bez satanske gorde zapovjesti, Niti đecu svoju svojom zvati, Nit slobodno mislit ni disati. " Кратос and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 (( Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Када сам био мали, говорили су како је живот тежак кад одрастеш. Нисам им веровао. А сада видим да нису били у праву, много је тежи! Да ми је неко причао не бих му веровао... Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Киша умива сунце да лепше сија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Највише што су неки у животу закључили било је..боловање. Кратос, Лапис Лазули and Anika је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Znate onu decu po obdaništima što pokvareno provociraju drugu decu, pa kad dobiju po nosu, tuže vaspitačici i to drugo dete ide u ćošak? Takva deca, ako im se ne stane na put od malih nogu, odrastaju u teške smradove. Ne volim takve ljude, niska podjeb....kao konjske mušice, navrzne i ne pušta. Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Биће све у реду ретко има везе са истином али често добро звучи... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Биће све у реду ретко има везе са истином али често добро звучи... vera gore pomera Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 vera gore pomera Слажем се Лапи, али се човек понекад умори од дугог периода кад ти неко говори "биће све у реду" а није..за то није потребна само вера већ и стрпљење, трпљење.. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 "Svet nece da bude srecan. Narodi nece razumnu upravu ni plemenite vladaoce . Dobrota je u ovom svetu golo siroce ...." Џуманџи and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Одузми,сабери,по(у)множи, па подели Данче* and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ја сам с вама у све дане до свршетка вијека (Мат. 28, 20)Ево утехе над утехама!Ево утехе за оне које бура ломи! Нека се само сете: ту је Христос поред њих, и нека се не боје. Он је крманош.Ево утехе за оне који старе! Нека не губе из вида, да Христос с њима путује кроз време све до у вечност у вечну младост, и нека уду спокојни.Ево утехе за оне које људи муче! Нека не мисли да су остављени, јер Христос је уз њих у свима мукама, и на суду, и у тамници. и ека се радују. Он је судија.Ево утехе за оне које зли духови узнемирују! Нека појме, да је Христос. победилац злих духова, на њиховој страни, и нека се крепе. Он је Победилац.Ево утехе за све оне који траже светлост правде и истине! Нека верују, да је Христос ближи души њиховој од очију њихових, и нека се држе Његовог руководства. Он је светлост.О браћо моја, ваистину, Христос је непрестано с нама као светлост што је непрестано са очима које гледају. Но о жалости наше, како су очи наше душе затворене, те узалуд се светлост труди да се сретне са зеницом вида нашег! О туге и жалости наше, када ми нисмо са Христом!Он иде у сусрет нама — идемо ли ми у сусрет Њему? Он хоће с нама — хоћемо ли ми са Њим? Ако хоћемо утеху, ми морамо бити са Њим у све дане до свршетка нашега века.Господе, утехо наша једина, не остави нас! Теби слава и хвала вавек. Амин.Свети владика Николај Аурор, Чунга Лунга, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ево гледам по форуму и просто немам појма шта бих написао... Ayla and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Ако вас човек зове тек тако, да упита како сте, како је прошао дан, њему ништа од вас није потребно - радујте се, да имате таквог човека. Милан Ракић, Иван ♪♫, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2016 ne mogu da spavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука