Иван ♪♫ Написано Новембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 :1017297a2wim1jr9k: ah, da, sposobnost citanja misli, gde li sam je zaturio JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 sposobnost citanja misli, :good2: Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 @@JESSY, @@Дани, O cemu se radi?!?!?!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 @@Иван ♪♫, мораш у нека ћутања сам са собом, преиспитати себе шта желиш, за чиме чезнеш..шта је твој смисао живота. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Иван ♪♫, мораш у нека ћутања сам са собом, преиспитати себе шта желиш, за чиме чезнеш..шта је твој смисао живота. mogu odmah da ti kazem ako te zanima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Иван ♪♫, ја сам то овако поставила, тренутна мисао моја, преиспитивање саме себе. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Иван ♪♫, ја сам то овако поставила, тренутна мисао моја, преиспитивање саме себе. aha, jao izvini, ja sam nesto nervozan ovih dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 aha, jao izvini, ja sam nesto nervozan ovih dana Ма јок, нема зашта извини, ове промене времена на све нас утичу. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ja sam nesto nervozan ovih dana Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 c'mon inner peace, I don't have all day Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Данас сам устала раније, да бих закаснила без журбе. Човек Жоја, JESSY, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Данас сам устала раније, да бих закаснила без журбе. Oво си већ једном негде написала, ал си ме опет слатко засмејала....са истом реченицом Иван ♪♫, Несташна, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Да ли вам се чини да огледала по тржним центрима много лепше приказују ваш лик у огледалу од кућних . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука