Jump to content

Мисли, запажања...

Препоручена порука

sposobnost citanja misli,
:good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫, мораш у нека ћутања сам са собом, преиспитати себе шта желиш, за чиме чезнеш..шта је твој смисао живота.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫, мораш у нека ћутања сам са собом, преиспитати себе шта желиш, за чиме чезнеш..шта је твој смисао живота.

mogu odmah da ti kazem ako te zanima?

Подели на овим сајтовима

@@Иван ♪♫,  ја сам то овако поставила, тренутна мисао моја, преиспитивање саме себе. :)

Подели на овим сајтовима

ja sam nesto nervozan ovih dana
53962-mila-kunis-you-really-need-to-RVHY

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Данас сам устала раније, да бих закаснила без журбе. :)

Подели на овим сајтовима

Данас сам устала раније, да бих закаснила без журбе. :)

:))  :))  :)) Oво си већ једном негде написала, ал си ме опет слатко засмејала....са  истом реченицом  :D

Подели на овим сајтовима

Да ли вам се чини да огледала по тржним центрима много лепше приказују ваш лик у огледалу од кућних . :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...