Jump to content

Како ће расти деца коју су васпитавали хомосексуалци?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево, ја хоћу да се дружим са њима. Ако имаш некога кога нико не прихвата нек ми се јави. Ако хоће, радо ћу му бити пријатељ. Чак и онда, ако се деси да и званично буде проглашен за болесника.

Vidi sa onim momkom iz Jagodine, ako znaš priču...

Подели на овим сајтовима

Не могу ја да одредим ко је здрав, ни у ком смислу. Ја могу, како сам рекао, да се не слажем са тренутним светоназором који је имплементиран у појам здравља. И то је све. Морам да поштујем "званичност", да је, у неку руку, толеришем. Са друге стране, нећу престати да мислим и да говорим оно што мислим. Али, сигурно нећу бити толико безобразан и рећи некоме: ти си болестан, јер ја тако мислим. Што би рекао Платон, праведно је да свако ради свој посао. Мој посао није да успостављам дијагнозе. Али јесте моје право да размишљам и критикујем друштво и стварност којима и сам припадам. Мислим да то не би требало да буде проблем, ако нисмо "талибани".

Све док немаш политичког утицаја на живот другог човека, нема никаквих проблема. Данас међутим имамо нешто друго. Имамо демократију (руљократију) у којој политичари дају безобличној маси да одлучује о судбини других људи (зарад куповине гласова), а онда ти својим причама напаљујеш ту безобличну масу која ни изблиза не расуђује као ти. У таквом једном систему увек страда било каква мањина (небитно да ли су хомосексуалци или странци или неко трећи). Ја сам апсолутно за твоје право да не волиш кога хоћеш, да бираш друштво, да сматраш било кога болесним и тако даље и томе слично. Такође, можеш за себе да придобијеш и целу државу, осим једног јединог човека, све док сви ви заједно немате ама баш никакав политички утицај на тог једног јединог. То наравно данас није тако. Зато твоје приче могу да буду опасне. Опасне јер те будале које имају политичку моћ схватају како не треба. И опет, није никакво решење тебе ућуткати, напротив, нити ми то пада напамет. Ја сам само за то да се свима нама одузме политичка моћ над туђом судбином, а остави апсолутно право над сопственим животом. Ништа мање и ништа више од тога. Само што се то истој оној руљи нимало не свиђа (већински светоназори које си поменуо и тако то)...

Подели на овим сајтовима

A homoseksualnost nije više na spisku bolesti zbog medicinskih stvari, ničeg drugog...

Јој, мрзи ме да ти куцам... Ништа се у самој медицини није сензационално променило по том питању. Проеменили су се други фактори из појма болести/здравља. И ОК, то је легитимно. 

Подели на овим сајтовима

@,

Одакле мени политичка моћ, брате мили? :) И одакле ми моћ да утичем на масе? :) Мислим, хвала ти на комплименту. :) Апсолутно се слажем са тобом да се човек, појединац, остави на миру. Докле год не угрожава другог. Ипак, неке ствари ће увек морати да одлучује тај неки "колективизам", друштво, заједница. Конретно, ово питање око усвајања деце. Хомосексуалци неће имати право на то све док им га друштво не призна. Јер, ко даје ту децу на старање? Опет неко друштво, заједнца, коју називамо државом.

Подели на овим сајтовима

Све док немаш политичког утицаја на живот другог човека, нема никаквих проблема. Данас међутим имамо нешто друго. Имамо демократију (руљократију) у којој политичари дају безобличној маси да одлучује о судбини других људи (зарад куповине гласова), а онда ти својим причама напаљујеш ту безобличну масу која ни изблиза не расуђује као ти. У таквом једном систему увек страда било каква мањина (небитно да ли су хомосексуалци или странци или неко трећи). Ја сам апсолутно за твоје право да не волиш кога хоћеш, да бираш друштво, да сматраш било кога болесним и тако даље и томе слично. Такође, можеш за себе да придобијеш и целу државу, осим једног јединог човека, све док сви ви заједно немате ама баш никакав политички утицај на тог једног јединог. То наравно данас није тако. Зато твоје приче могу да буду опасне. Опасне јер те будале које имају политичку моћ схватају како не треба. И опет, није никакво решење тебе ућуткати, напротив, нити ми то пада напамет. Ја сам само за то да се свима нама одузме политичка моћ над туђом судбином, а остави апсолутно право над сопственим животом. Ништа мање и ништа више од тога. Само што се то истој оној руљи нимало не свиђа (већински светоназори које си поменуо и тако то)...

Samo da primijetim. Fin komentar, uzorno liberalan- sa svime se  slažem. Ipak, ostaju neka mjesta koja su problematična, a to su ona koja se tiču sfere javnog, duga koji svaki pojedinac ima prema zajednici, vaspitanja onih koji su nezreli tj djece - a o tome je ovdje i riječ, zar ne?

Подели на овим сајтовима

Ипак, неке ствари ће увек морати да одлучује тај неки "колективизам", друштво, заједница. Конретно, ово питање око усвајања деце. Хомосексуалци неће имати право на то све док им га друштво не призна. Јер, ко даје ту децу на старање? Опет неко друштво, заједнца, коју називамо државом.

Да не улазим сад у то ко и како треба да одлучује о усвајању, главни је проблем што ти овде то право на усвајање дајеш и одузимаш групи, а не појединцима у врло конкретним ситуацијама и случајевима. Требало би да буде ”Вера Митровић ЈМБГ: нема право да усвоји дете Марка јер...”, ”Милан Милошевић ЈМБГ: има право да усвоји дете Петра јер...” А не ”група А” има права јер је виоко морална, ”група Б” нема јер је болесна према светоназорима ”групе Ц” итд. Чак и тамо када морамо да задржимо моћ државе на једној страни, на другој увек можемо да имамо појединца са својим правима, а не групу. Чим имамо групу, то је пут у тоталитаризам. И да, наравно да и многи хомосексуалци греше дибидус када траже групна права, али они ту нису усамљени да би се само њима то пребацивало, тако су их навикли политичари, као што су и тебе и све.

Подели на овим сајтовима

Да не улазим сад у то ко и како треба да одлучује о усвајању, главни је проблем што ти овде то право на усвајање дајеш и одузимаш групи, а не појединцима у врло конкретним ситуацијама и случајевима. Требало би да буде ”Вера Митровић ЈМБГ: нема право да усвоји дете Марка јер...”, ”Милан Милошевић ЈМБГ: има право да усвоји дете Петра јер...” А не ”група А” има права јер је виоко морална, ”група Б” нема јер је болесна према светоназорима ”групе Ц” итд. Чак и тамо када морамо да задржимо моћ државе на једној страни, на другој увек можемо да имамо појединца са својим правима, а не групу. Чим имамо групу, то је пут у тоталитаризам. И да, наравно да и многи хомосексуалци греше дибидус када траже групна права, али они ту нису усамљени да би се само њима то пребацивало, тако су их навикли политичари, као што су и тебе и све.

Izvini, ali stvarno moram da prokomentarišem, pošto na ovome forumu liberali različitih vrsta često ljudima drže bukvicu. Stanovište - da čim imamo grupu to je put u totalitarizam, je jedno ekstremno stanovište, koje nikoga ne obavezuje, a da predstavlja jednu nategnutu konstrukciju najbolje govori sam život. Naime, ljudi se rađaju u jednoj "totalitarnoj" organizaciji koja se naziva - porodica.

Na stranu to što je, za nekoga ko je pravoslavni hrišćanin, zajednica najdublji način egzistencije.

Da ne bih bio pogrešno shvaćen, nemam ništa lično protiv tebe ili bilo koga drugog. Jednostavno ne volim ideologije...

Подели на овим сајтовима

Izvini, ali stvarno moram da prokomentarišem, pošto na ovome forumu liberali različitih vrsta često ljudima drže bukvicu

Никоме не држим буквицу, само износим своје мишљење које се теби не свиђа. На такав начин не желим да разговарам. ¡Hasta luego!

Подели на овим сајтовима

U Aziji homsekusalizam je sasvim normalna pojhava , definitivno su homoseksualci ovde u boljem polozaju nego bilo gde u svetu , na njih se gleda sasvim normalno ,ne moraju da se bore za bilo kakva prava jer nisu diskriminisani ni po kojem osnovu pa im se opet ne daju deca na usavajanje . Poznajem solidan broj homoseksualaca , ima ih razlicitih , neki su uspesni u svom poslu, imaju dobre plate , neki zavise od partnera , jedan je uspesan sportista, jedan je ucitelj u osnovnoj skoli , uglavnom se bave dizajnom i marketingom  ... ima ih dobrih , postenih, sebicnih , ovakvih , onkavih... i ni jedan nije sposoban da podize dete . Druzim se sa njma  , dobro ih poznajem i definitivno ni jedan nije dovoljno stabilna licnost da bi moglo da mu se poveri dete . Citam ovde svakave komentare i shvatam da niko nema iskustvo svakodnevnog druzenja sa homoseksualcima .

Подели на овим сајтовима

Za to ne treba se druziti s nikim..Homosexualizam kod muskaracai zena je poremecaj i djecu dati takvima je kriminal. Gdje su tu prava djeteta i tko pita djete da li zeli zivjeti me]u poremecenim osobama..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...