Jump to content

BRITANSKI BBC PRIZNAO: Bombardovali smo vas osiromašenim uranijumom, u Srbiji će od raka umreti još 10.000 ljudi!

Guest - . . .-

Препоручена порука

nemam izveštje iz turskog vremena, ali oni nisu ni potrebni; opet posredna dedukcija: npr. (ubeđen sam) da smrtnost od strujnog udara u to vreme nije bilo a slično je i sa rakom, agenasa koji ga izazivaju je tada bilo malo mnogo manje nego danas (struje sem groma nimalo), a kad to znam znam da je bilo manje obolelih tada bez bilo kakvih izveštaja tada i sada.

Подели на овим сајтовима

da uglavnom manji kalibar zrna tih avionskih topova, ali npr. ako ne pogodi metal zariva se duboko u zemlju, stene šta već i tako tarjno (ili dugo) čini zemlju 'poganom' >> vodeni tokovi podzemne vode >> može doći do organizama...

ali naravno nisu samo amerikanci krivi za povećanje kancera danas, jesu u vezi izručenog osirumašenog uranijuma kod nas, ali danas smo preplavljeni hemikalijama i zračenjima (hemijski i fizički agensi). npr. kod lekova se pre nego neka supstanca postane lek proverava i kancerogenost (teratogenost, mutagenost,...) i dr. i to se radi verujem prilično pedantno, kod hrane korište se takođe 'milion' hemikalija, i tu se rade ispitivanja, ali su zahtevi niži npr. farmaceutskih proizvođača je bilo manje moguća kontrola veća i manja je 'masa/masivnost' proizvoda, kod hrane je sve to teže pa je 'proboja' loših hemikalija više, bez da iko ima zlu nameru; jednostavno to je novo doba sa dobrim i zlim što nosi..

Slažem se za hemikalije i ostalo što si naveo,međutim stvarno se ne zna da li su amerikanci regularne avio bombe punili određenim radioaktivnim i toksičnim agensima,kao što rekoh moglo im se.Da sam amerikanac verovatno bih to uradio,međutim i tada postoji opasnost da jedna takva bomba ne eksplodira i da se sa tim izađe u javnost,a sa druge strane i oni to mogu da proglase nameštaljkom ....i tako to  .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

što se tiče

cancer_by-age.png

Зашто је то тачно тако, није сасвим јасно. Постоји традиционална школа мишљења која се врти око гомилања мутација са годинама, а постоје и овакве идеје.

ovo meni nije nelogično, ali ne bih se upustao baš zbog sopstvenih ograničenja ali je primarno to što si ti naveo: омилања мутација са годинама (takođe ne treba zaboraviti da faza u kojoj rak postoji a nije primećen [predklinička faza] je nekada dosta dug npr. i 10 godina)

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нисам писао искључиво о раку у турско доба, већ и о раку касније кад је медицина била на отприлике овом нивоу.

И није поента била мог писанија о раку у турско доба него о стресу.

Можда нисам довољно јасан или можда траажите те нејасноће да би доказали оно што желите , мени је у сваком случају небитно.

Људи оболелих од рака сам се нагледао и живих и мртвих и више него довољно.

Подели на овим сајтовима

A niko ne pominje zagaćenost atmosfere ne ovde kod nas u Srbiji nego uopšteno u svetu, povećanje broja umrlih od raka nije samo slučaj u srbiji. Ceo svet se sureće sa ovim problemom

Да то је тачно. Говорио сам ја о општем загађењу. Једино бих ипак напоменуо да је број оболелих од канцера на Косову 10 пута већи него у Србији иако нам је исто небо и ваздух...

Подели на овим сајтовима

И сад на крају један закључак:

Открили смо шта је узрок смртности човека - то је рак, друго име за смрт је рак а његове ћелије постоје у човеку од човековог рођења. Рак је заправо античовек, као рецимо што постоји антиматерија тако постоји и античовек. Када човек изгуби способност да влада собом духовно-душевно-физички тада античовек надјача у њему и почиње да се развија и што се више развија античовек то је мање живота за човека. Тако победа античовека доводи до физичког брисања човека.

Лек за рак је свечовек!

Подели на овим сајтовима

Ово је стандардна грешка невезана стриктно за ову тему. Рак је генерално болест старости (не нужно дубоке старости). У то доба су људи у просеку живели знатно краће, тако да нису стигли да у већем броју умиру од рака, јер су умирали од других болести. Поред тога, нешто не верујем да је тада дијагностика била на нивоу и да је вођена прецизна статистика, да би ти могао са таквом сигурношћу да испалиш ову тврдњу. :)

Мени не пада напамет да браним НАТО. По убеђењу сам пацифиста и то бомбардовање ми је злочин, па таман бомбе пунили цвећем, а не уранијумом. Само не волим ширење панике (чак ни кад имаш јако чврст темељ за неку тврдњу, а овде и има и нема) и можда машење правог узрока док се бавимо споредним из чисто идеолошких разлога.

У то време људи су у просеку умирали од смрти исто као и данас.

А не од старости , јер ретко ко је доживљавао старост, људи у то време (дакле Срби за време ропства) су претежно убијани и срећан је био онај који је доживео старост. А истина је пак да су они који би преживљавали доживљавали дубоку старост а не неки кратки век како је уобичајено мишљење за то доба.

На крају овде нисам испаљивао никакву тврдњу него ме просто смара да пишем истим досадним и напорним сувопарним и ужасним стилом као ви који изигравате науку.

Просто ја сам човек поета и тако се изражавам а ти свати како желиш, јер свакако ћеш на крају тако сватити.

Као што већ рекох поанта моје мисли је била да у то време иако је било стреса, није било загађења.

А и стрес се подносио другачије јер су људи размишљали другачије.

Ако си по убеђењу пацифиста што ме нападаш без везе?

Подели на овим сајтовима

И сад на крају један закључак:

Открили смо шта је узрок смртности човека - то је рак , друго име за смрт је рак а његове ћелије постоје у човеку од човековог рођења. Рак је заправо античовек , као рецимо што постоји антиматерија тако постоји и античовек. Када човек изгуби способност да влада собом духовно-душевно-физички тада античовек надјача у њему и почиње да се развија и што се више развија античовек то је мање живота за човека. Тако победа античовека доводи до физичког брисања човека.

Лек за рак је свечовек !

Extra, našli smo dobrovoljca koji će da očisti nuklearno đubre iz Černobilja a da fasuje rakčinu  .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Prva kisa opere cestice uranijuma, nije problem uranijum a da narod umire - umire, u zadnjih mesec dana mi javise za tri osobe da su umrle od raka a nije im bilo vreme. Druga je prica ocajno stanje medicine kod nas pa se i resive stvari pretavarju u terminalne .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...