Нифада Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 On 18.1.2019. at 23:37, Нифада рече Ово је Мешин цитат ,није мој.Требало би да нисмо у обавези да некоме нешто обавезно поручујемо или се некоме обраћамо ако поделимо нешто на друштвеним мрежама,па и овде. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 ''Učinio sam malo, ali sam učinio svjesno. Zar da uprljam i to malo?'' M. Selimović ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Слушалац је бабица у тешком порођају ријечи. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 28, 2021 Пријави Подели Написано Мај 28, 2021 "Није човек оно што мисли, већ оно што чини. Било би лепо да сам скитница. Он увек може да тражи добре људе и драге крајеве, и носи ведру душу отворену за широко небо и слободан друм који не води никуда, који води свуда. Kад човека само не би држало освојено место.” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука