Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Идеја теме је да оно шт бисте желели да научите из црквеног православног појања појци са ЖРУа вама отпевају. Имате ли неку посебну жељу? Ја бих желео да ми неко отпоје стихиру на Успење Свесвете Богородице (која се поје у свих осам гласова) и да ми отпоје пасхалне стихире по Мокрањцу. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Тропар Воскресен (Мокрањац) - 6 глас Господи Возвах (Мокрањац) - 5 глас Херувимска, Тебе појем, Пасхалне стихире, Блажена (у свим гласовима :- ) Мало ли је Драгана Милошевић, YOKA, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ово из Осмогласника већ имаш на сајти, поставих негде линк (најбоље је да укуцаш у претраживач на сајту "осмогласник" и да преузмеш), али мислим да су битне ове ретке ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Baš ne razumijem sve. Što to znači pojanje i stihire? Биљана је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Bez profila Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Otkud to da mogu da komentarisem na forumu bez registracije? Ne ukidajte ovu mogucnost .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Baš ne razumijem sve. Što to znači pojanje i stihire? Стихире су пјесме од много стихова, најкраће речено! А појање је црквено пјевање! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 @@Miriam R. ميريام, Говоримо о православном црквеном појању. Има много оних који би желели да га науче, те овде дајемо прилику да људи питају и замоле да им појци црквеном појања отпевају нешто што им треба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Otkud to da mogu da komentarisem na forumu bez registracije? Ne ukidajte ovu mogucnost .smesko. Овај пдф је отворен за коментарисање и гостију.. мирођија and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Hvala. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Moglo bi i ''Na rjekah Vavilonski'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Moglo bi i ''Na rjekah Vavilonski'' То имамо https://www.pouke.org/forum/topic/25288-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%98%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%85-%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%85-%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE/ gandalf је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Jel može sve iz mineja? Jel puno? 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Можда неки тропари и блажена? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Je l vam se ikad desilo da vam bude dosadno na Liturgiji i da vas iritira pojanje :unsure: ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Je l vam se ikad desilo da vam bude dosadno na Liturgiji i da vas iritira pojanje :unsure: ? Не, али ме иритира беседа увек. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука