Jump to content

Kako prepoznati bludnicu? ili Zašto se dobri momci zaljubljuju u problematične devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kako? Zašto?

zato sto je ljudska ljubav uzrocno-posledicna, znaci ako ti volis mene volecu i ja tebe. a jedino nam Bog moze dati tu vrstu ljubavi kako bismo mi mogli da pokusamo da volimo bezuslovno sto je vrlo vrlo tesko.

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Ali, ko ne veruje, ko se ne pokaje i preobrati ništa od njega ćorak, mislim mućak nema večnog života, to mi ne liči na bezuslovno :291291291:

'ja sam put istina i zivot i niko nece doci do kroz Mene.' Sveta Trojica nam je neophodna za spasenje. al stoji i to da je nam je Bog dao razum, svesnost Bozije prisutnosti u prirodi, svemiru i moralni zakon u nama, tako da svako u sustini ima potrebu za ispunjenjem i trazi Boga iako to ne zna. za one ljude koji ne znaju za Boga, samo Bog zna sta ce se desiti sa njima i da li su ono sto je Bog ugradio u njih kao moralni zakon koristili ili su to zanemarili.

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

Подели на овим сајтовима

zato sto je ljudska ljubav uzrocno-posledicna, znaci ako ti volis mene volecu i ja tebe. a jedino nam Bog moze dati tu vrstu ljubavi kako bismo mi mogli da pokusamo da volimo bezuslovno sto je vrlo vrlo tesko.

A u životu je baš često malo drugačije ljudi često vole nekoga ko njih ne voli i to jako i fanatično

Подели на овим сајтовима

A u životu je baš često malo drugačije ljudi često vole nekoga ko njih ne voli i to jako i fanatično

a ako ne traze zauzvrat tu ljubav zasto su onda tuzni kad im ne uzvrate ljubav? zato sto vole bezuslovno? ne verujem bas...

Подели на овим сајтовима

'ja sam put istina i zivot i niko nece doci do kroz Mene.' Sveta Trojica nam je neophodna za spasenje. al stoji i to da je nam je Bog dao razum, svesnost Bozije prisutnosti u prirodi, svemiru i moralni zakon u nama, tako da svako u sustini ima potrebu za ispunjenjem i trazi Boga iako to ne zna. za one ljude koji ne znaju za Boga, samo Bog zna sta ce se desiti sa njima i da li su ono sto je Bog ugradio u njih kao moralni zakon koristili ili su to zanemarili.

Sve ja to znam i verujem ali pitam da li Božija ljubav bezuslovna?

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

to što su tužni znači da vole i ako im nije uzvraćeno

pa? to znaci da ne vole bezuslovno i da tu ljubav koja nedostaje treba da upotpune Bozjom ljubavlju. a ako ih neko ne voli ides dalje, ne mozes niodkog iznuditi ljubav.

Подели на овим сајтовима

Isus je često bio tužan je nije bilo mnogo njih da mu uzvrate ljubav koju je on imao za ljude, tuga je plemenita stvar i ona baš govori o ljubavi

Isus je bio tuzan jer je video da su ljudi bili slepi na ljubav koju im daje, da propadaju duhovno, bilo mu je zao zbog njih.

Подели на овим сајтовима

Isus je bio tuzan jer je video da su ljudi bili slepi na ljubav koju im daje, da propadaju duhovno, bilo mu je zao zbog njih.

Da se vratimo temi s početka o dobrim momcima a i o dobrim devojkama koji se zaljubljuju, možda se ponašaju baš kao dobri pastir koji krene za onom jednom ovčicom koja se izgubila

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...