Zayron Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 I kakve veze sad ovaj film ima s Vatikanom? http://www.imdb.com/title/tt1139085/plotsummary?ref_=tt_ov_pl Tada u 16. i 17, vijeku i ranije cijeli srednji vijek je važilo svuda u Evropi ovo pravilo: Cuius regio, eius religio - Koga vlada, toga i vjera. Vi u Srbiji nemate škole? A u tim školama nemate predmet istorija? A tamo vam na časovime te istorije nikad niko o tom ništa nije rekao? Tada su Poljaci bili na vrh u tom dijelu Evrope i zavodili katoličanstvo Rusima i svima ostalima gdje su stigli, potom kad su Rusi bili na usponu radili su to sve isto ali obrnuto, Poljacima i svima ostalima kome su stigli zavodili rusko pravoslavlje. Za vas je sad sve to nekakva velika novost? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Momci moja tema je ako dobro vidite papa i njegova aktivnost a unijacenje i td. Dakle zanima me sta vi mislite o papi i njegovim delima i izjavama do sada. Primetio sam da ste se u celom ovom pisanju samo mozda sa jednom ili dve recenice dotakli teme o papi. sami počnete pisat o tome pa se onda čudite kakvi su to Markovi konaci Shalom! Unija je cool! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 док прихвата секте у свој дом, моје мишљене је негативно! “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 sami počnete pisat o tome pa se onda čudite kakvi su to Markovi konaci Shalom! Unija je cool! Ja nisam pisao o uniji i moje je pitanje bilo jasno. Sta mislite o novom papi o njegovim izjavama i delima? ZATO NECU DISKUSIJU O UNIJI ILI CU TRAZITI OD MODERATORA DA SE OBRISU SVI TAKVI POSTOVI! bangin "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Nikolajj na koje sekte mislis? On prima i prihvat sve ljude sto i jeste odlika pravog Hriscanina. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 слажем се, но прихаватање људи који врше неморал против божијег савеза, мућни главом какаве људе је признао и прихватио, криминал у већим бројем, курвалук такође, признаје марију девицу за спаситеља, и чак се превиђа и јавља...спаситељ је исусу а не девица марија, наш отац је бог који нас створио а не папа, папа може бити само служитељ господу...црква није неки предмет, или отврђење, божије цркве су људи, незнам дал сад конташ “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 слажем се, но прихаватање људи који врше неморал против божијег савеза, мућни главом какаве људе је признао и прихватио, криминал у већим бројем, курвалук такође, признаје марију девицу за спаситеља, и чак се превиђа и јавља... спаситељ је исусу а не девица марија, наш отац је бог који нас створио а не папа, папа може бити само служитељ господу... црква није неки предмет, или отврђење, божије цркве су људи, незнам дал сад конташ мислим да нхико није сконтао, може ли појашњење? Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 I ja bih isto pojasnjenje samo prvo mi reci jesi li ti pravoslavan ili ne. To je jako vazno. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Nikolajj na koje sekte mislis? On prima i prihvat sve ljude sto i jeste odlika pravog Hriscanina. Citas ti bibliju vidi se, ali otpozadi korice i to se vidi. Biblija upravo potvrdjuje suprotno ono sto Papa radi... ima jedan dobar stih iz biblije koji pise Neprijatelj je bozji onaj koji prijatelj svetu, zaboravio sam u kom redu bese al pronadji Pravoslavac sam iz sve snage “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Nidzo brate, da mi ipak tumačenje biblije prepustimo onima koji se za to školuju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 (измењено) Po meni onaj matori nemac Racinger je bio mnogo bolji papa, onako dogmatski opredeljen i konzervativan, ali mislim da je time bio blizi pravoslavlju. Smatram da ce ovaj da razvodni konzervativno katolicanstvo i pretvori ga u nekakvu mesavinu i a kraju ce da sve liberalne stvari i zahteve da legalizuje. Verovatno gresim ali cini mi se da ce tako biti. Измењено Децембар 11, 2013 од Дејан Бићанић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Pedja bas ti je neki odgovor! A ti kao ne sluzis kada gresis?Razmisli malo pre nego sto napises. bangin "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Pedja bas ti je neki odgovor! A ti kao ne sluzis kada gresis?Razmisli malo pre nego sto napises. bangin Pa i ja isto ali ja nisam institucija, autoritativna figura u koju gleda milijardu ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 Pedja bas ti je neki odgovor! A ti kao ne sluzis kada gresis?Razmisli malo pre nego sto napises. bangin ma ti nisi ništa razumio, dijalektika je u pitanju čovječe, papa i kad dobra djela čini on Sotoni služi ali zato Peđa kao pravoslavac i kad čini zlodjela Bogu služi i Bogu mile stvari radi, ne razumiješ ti to, Marks, Engels, Lenjin, dijalektička marskističko-lenjinistička teologija je to. Lenin,Marks,Engels!!! AntyKapitalista piše na kraju videa, merni se učini AntyEkumenista, baš me prepade. :smiley-shot: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 ma ti nisi ništa razumio, dijalektika je u pitanju čovječe, papa i kad dobra djela čini on Sotoni služi ali zato Peđa kao pravoslavac i kad čini zlodjela Bogu služi i Bogu mile stvari radi, ne razumiješ ti to, Marks, Engels, Lenjin, dijalektička marskističko-lenjinistička teologija je to. Lenin,Marks,Engels!!! AntyKapitalista piše na kraju videa, merni se učini AntyEkumenista, baš me prepade. :smiley-shot: sta pricas ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука