Jump to content

Reč i delo pape Franciska I, medijske objave i reportaže

Оцени ову тему

Препоручена порука

I kakve veze sad ovaj film ima s Vatikanom?

http://www.imdb.com/title/tt1139085/plotsummary?ref_=tt_ov_pl

Tada u 16. i 17, vijeku i ranije cijeli srednji vijek  je važilo svuda u Evropi ovo pravilo:

Cuius regio, eius religio - Koga vlada, toga i vjera.

Vi u Srbiji nemate škole? A u tim školama nemate predmet istorija? 

A tamo vam na časovime te istorije nikad niko o tom ništa nije rekao?

Tada su Poljaci bili na vrh u tom dijelu Evrope i zavodili katoličanstvo Rusima i svima ostalima gdje su stigli, potom kad su Rusi bili na usponu radili su to sve isto ali obrnuto, Poljacima i svima ostalima kome su stigli zavodili rusko pravoslavlje. Za vas je sad sve to nekakva velika novost?

1324_womens 

Подели на овим сајтовима

Momci moja tema je ako dobro vidite papa i njegova aktivnost a unijacenje i td.

Dakle zanima me sta vi mislite o papi i njegovim delima i izjavama do sada.

Primetio sam da ste se u celom ovom pisanju samo mozda sa jednom ili dve recenice dotakli teme o papi. joooj  :cmizdrenje:  ne_shvata  :stadaradim:

sami počnete pisat o tome pa se onda čudite kakvi su to Markovi konaci

851593_324210677722009_849631126_n.png

Shalom! Unija je cool!

Подели на овим сајтовима

док прихвата секте у свој дом, моје мишљене је негативно! :shuntavilo:

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

sami počnete pisat o tome pa se onda čudite kakvi su to Markovi konaci

851593_324210677722009_849631126_n.png

Shalom! Unija je cool!

Ja nisam pisao o uniji i moje je pitanje bilo jasno. Sta mislite o novom papi o njegovim izjavama i delima?

ZATO NECU DISKUSIJU O UNIJI ILI CU TRAZITI OD MODERATORA DA SE OBRISU SVI TAKVI POSTOVI! sFun_bat  bangin  staniiiiiii

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Nikolajj na koje sekte mislis? On prima i prihvat sve ljude sto i jeste odlika pravog Hriscanina. :aplauz:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

слажем се, но прихаватање људи који врше неморал против божијег савеза, мућни главом какаве људе је признао и прихватио, криминал у већим бројем, курвалук такође, признаје марију девицу за спаситеља, и чак се превиђа и јавља...

спаситељ је исусу а не девица марија, наш отац је бог који нас створио а не папа, папа може бити само служитељ господу...

црква није неки предмет, или отврђење, божије цркве су људи, незнам дал сад конташ ;)

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

слажем се, но прихаватање људи који врше неморал против божијег савеза, мућни главом какаве људе је признао и прихватио, криминал у већим бројем, курвалук такође, признаје марију девицу за спаситеља, и чак се превиђа и јавља...

спаситељ је исусу а не девица марија, наш отац је бог који нас створио а не папа, папа може бити само служитељ господу...

црква није неки предмет, или отврђење, божије цркве су људи, незнам дал сад конташ ;)

мислим да нхико није сконтао, може ли појашњење?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

I ja bih isto pojasnjenje samo prvo mi reci jesi li ti pravoslavan ili ne. To je jako vazno.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Nikolajj na koje sekte mislis? On prima i prihvat sve ljude sto i jeste odlika pravog Hriscanina. :aplauz:

Citas ti bibliju vidi  se, ali otpozadi korice i to se vidi. Biblija upravo potvrdjuje suprotno ono sto Papa radi... ima jedan dobar stih iz biblije koji pise

Neprijatelj je bozji onaj koji prijatelj svetu, zaboravio sam u kom redu bese al pronadji 0703_read

Pravoslavac sam iz sve snage  ;)

Подели на овим сајтовима

Po meni onaj matori nemac Racinger je bio mnogo bolji papa,

onako dogmatski opredeljen i konzervativan, ali mislim da je time bio blizi pravoslavlju.

Smatram da ce ovaj  da razvodni konzervativno katolicanstvo i pretvori ga u nekakvu mesavinu

i a kraju ce da sve liberalne stvari i zahteve da legalizuje. Verovatno gresim ali cini mi se da ce tako biti.

Измењено од Дејан Бићанић
Подели на овим сајтовима

Pedja bas ti je neki odgovor! A ti kao ne sluzis kada gresis?Razmisli malo pre nego sto napises. 7896634  bangin

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pedja bas ti je neki odgovor! A ti kao ne sluzis kada gresis?Razmisli malo pre nego sto napises. 7896634  bangin

ma ti nisi ništa razumio, dijalektika je u pitanju čovječe, papa i kad dobra djela čini on Sotoni služi ali zato Peđa kao pravoslavac i kad čini zlodjela Bogu služi i Bogu mile stvari radi, ne razumiješ ti to, Marks, Engels, Lenjin, dijalektička marskističko-lenjinistička teologija je to. 

Lenin,Marks,Engels!!!

AntyKapitalista piše na kraju videa, merni se učini AntyEkumenista, baš me prepade.

:smiley-shot:

Подели на овим сајтовима

ma ti nisi ništa razumio, dijalektika je u pitanju čovječe, papa i kad dobra djela čini on Sotoni služi ali zato Peđa kao pravoslavac i kad čini zlodjela Bogu služi i Bogu mile stvari radi, ne razumiješ ti to, Marks, Engels, Lenjin, dijalektička marskističko-lenjinistička teologija je to. 

Lenin,Marks,Engels!!!

AntyKapitalista piše na kraju videa, merni se učini AntyEkumenista, baš me prepade.

:smiley-shot:

sta pricas ti?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...