Jump to content

Reč i delo pape Franciska I, medijske objave i reportaže

Оцени ову тему

Препоручена порука

A što se držite po zatvorima i hapsite, vucarate jedni druge episkope i sveštenike po sudovima, proganjate, prorjerujete i maltretirate se na graničnim prelazima međusobno, odbijate davati vize ili dozvole boravka. To je na čiju ili koga onda slavu? Božiju? Bog je htio imati baš takvu crkvu?

То је онда на славу сотоне.

Пошто "долазим" из земље (црне горе) гдје има малчице елемената "прогона" о којем ти причаш, могу ти рећи да то раде атеисти.

То нема никакве везе са Богом и вјером, већ са политиком и комунистичким идејама.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

A što se držite po zatvorima i hapsite, vucarate jedni druge episkope i sveštenike po sudovima, proganjate, prorjerujete i maltretirate se na graničnim prelazima međusobno, odbijate davati vize ili dozvole boravka. To je na čiju ili koga onda slavu? Božiju? Bog je htio imati baš takvu crkvu?

Јесте, такви смо - неваљашни, тачно је... Али смо Божији. Немамо чиме да се подичимо, осим поуздањем у Бога и Његову милост. Нама је преко потребно покајање. Ми смо цариник, који не сме да подигне очи небу, већ само говори: Боже, смилуј се мени грешноме. 

А што код вас није тако, то је баш лепо.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

A sta je tebi do toga? Sta u stvari zelis reci? 

To su unutrasnje stvari jedne Crkve kojoj ne pripadas. To su stvari zemalja ciji nisi stanovnik. Zasto se u stvari mesas u nesto sto te se apsolutno ne tice? 

Подели на овим сајтовима

A sta je tebi do toga? Sta u stvari zelis reci? 

To su unutrasnje stvari jedne Crkve kojoj ne pripadas. To su stvari zemalja ciji nisi stanovnik. Zasto se u stvari mesas u nesto sto te se apsolutno ne tice? 

A zasto mi onda bistrimo "katolicku politiku", Papa nepogresiv ili pogresiv i slicno? To su stvari crkve kojoj mi ne pripadamo i zemalja ciji stanovnici nismo ?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Bistrimo zato sto napadaju na nasu Crkvu. Kada bi se drzali po strani i gledali svoja posla niko ih ne bi ni primecivao, a mi bi se okrenuli sebi i ispisivali zlatne godine Pravoslavlja. 

Ma ко то напада цркву? Лупаш глупости.

Који су то они?

Подели на овим сајтовима

NIJEDAN katolik to ne vjeruje i NIKAD nije vjerovao.   Takve priče možeš naći JEDINO kod nekih pravoslavnih pisaca.   Bilo bi dobro da svi koji kritiziraju katoličke "jeresi" za početak provjere što katolici ZAISTA vjeruju.   U vrijeme interneta to nije teško napraviti...

"Званична титула папе је бискуп Рима, намесник Исуса Христа, кнез апостола, намесник Светог Петра, врховни свештеник свеопште Цркве, примус Италије, надбискуп и митрополит Римске покрајине, суверен државе Града Ватикана и слуга слугу Божјих (латServus Servorum Dei — овако у рукописима папа сам себе именује)."

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%B0%D0%BF%D0%B0#.D0.A2.D0.B8.D1.82.D1.83.D0.BB.D0.B5

Подели на овим сајтовима

"Званична титула папе је бискуп Рима, намесник Исуса Христа, кнез апостола, намесник Светог Петра, врховни свештеник свеопште Цркве, примус Италије, надбискуп и митрополит Римске покрајине, суверен државе Града Ватикана и слуга слугу Божјих (латServus Servorum Dei — овако у рукописима папа сам себе именује)."

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%B0%D0%BF%D0%B0#.D0.A2.D0.B8.D1.82.D1.83.D0.BB.D0.B5

A sta je Episkop kod nas?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Cim ateisti zabrane pedofiliju medju njima ....

Well played, well played

Ali pazi ja nemam nikog poglavara mojih ideja itd. To imaju ovi iz AS. A ja da ulazim u neko udruženje ili šta već ne bih ulazi sa pedofilima i zalagao bih se da oni ne budu primljeni u budućnosti. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...