Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Просто је невероватно колико то људи не виде код себе, а виде код других. Ваљда су они рационално и хладне главе одрадили експерименте да подрже своју хипотезу о томе како је Путин најбољи. A jeste, pali direktno iz Platonovih ideja kao najobjektivniji posmatraci svih zbivanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Znaci da sve sto Putin uradi je automatski lose, KGB-ovsko maslo, staljinizam... Niko da vidi da je taj covek uradio puno za Rusiju i RPC i da podrzava zakone koji podsticu moral i cuvaju od nemorala. Naravno da ne postoji savrsen covek, pogotovu medju politicarima, ali je za razliku od drugih dobar. Omladina je u karastrofalnom stanju. Sve same razmazene lenstine kojima je fizicka aktivnost smanjena kao nikada ranije. Zezaju se po ceo dan, piju, drogiraju se, igraju igrice i samo misle na "one" stvari. Zar je lose ako se neko uci fizickoj aktivnosti, radu i disciplini ? Kakav je to kolektivizam ? Jedini kolektivizam koji vlada je kolektivna propast kojom ide omladina. Koja se ponasa bas kolektivisticki, ali u negativnom smislu. Kakvo bre dobro? Skupio je gomilu lopurdskih oligarha koji drmaju tom zemljom a nepodnobne lopurde eliminisa i sad je ona kao super?! Svasta. To je teski kolektivizam. Primoravanje nekoga da se bavi sa necim sto ne zeli. Tu je kraj bilo kakve price o licnim slobodama i integritetu pojedinca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 To je teski kolektivizam. Primoravanje nekoga da se bavi sa necim sto ne zeli. Tu je kraj bilo kakve price o licnim slobodama i integritetu pojedinca. Ja ne zelim da placam porez, PDV, PIO... ne zelim da postujem saobracajne propise jer je to za mene jedan uniformizam i kolektivizam pun gresaka, koji mi oduzima slobodu. Pravi si illuminat ponekad. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Ja ne zelim da placam porez, PDV, PIO Eto, sad znamo da si anarho kapitalista. Ti jos manje volis drzavu od mene koji sam minarhista ... ne zelim da postujem saobracajne propise jer je to za mene jedan uniformizam i kolektivizam pun gresaka, koji mi oduzima slobodu. Ako ne ucusestvujes u saboracaju niko te ne tera da ih postujes medjutim ako ucestvujes a ne postujes ti ugrozavas druge ucestnike. Ako ne praktikujes nikakve vezbe koga ugrozavas do sebe? Pravi si illuminat ponekad. Moram. Vidis kakvog su papu izabrali. Ko ce se boriiti protiv njega, moram ostati u formi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Eto, sad znamo da si anarho kapitalista. Ti jos manje volis drzavu od mene koji sam minarhista To sam samo dao kao primer. Inace lud sam bez placanja tih dazbina Ako ne ucusestvujes u saboracaju niko te ne tera da ih postujes medjutim ako ucestvujes a ne postujes ti ugrozavas druge ucestnike. Ako ne praktikujes nikakve vezbe koga ugrozavas do sebe? Ako ne ides u skolu niko te nece terati ni da vezbas. Daj molim te. Ispade fizicko nasilnicki predmet Moram. Vidis kakvog su papu izabrali. Ko ce se boriiti protiv njega, moram ostati u formi. Uskoro cete se ujediniti sa jezuitima da bi ste unistili "miroljubive" biblijske hriscane http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Vežbanje jednom ili dva puta nedeljno pre svega nije zdravo... Nemam ništa protiv ovih sportova ali imam protiv ajkidoa,smatram da je prevazidjen i nedovoljno fizički zahtevan Mislis da je to malo dana za vezbanje ili? Svakako svakodnevno vezbanje je najkorisnije, podrska ovaj put za Putina! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Овај, грешиш шинко, силно грешиш...можда ки аикидо није захтеван јер се базира на духовној борби али класични аикидо а поготово реални аикидо нису баш незахтевни. Мој тренер је имао обичај да каже "техника без снаге да изведеш технику није ништа". klasični ajkiodo je smešan,gledao sam mnogo treninga,čak sam bio na nekom seminaru gde su došli neki japanci koji si valjda neki broj jedan u ajkidou,da li su rodjaci od tog nekog što je smislio ajkido...muškarci i žene zajedno treniraju i sve isto rade lol najveći je problem što te nabede da si mnogo spreman i svašta znaš,srećom pa su to sve neki ljudi koji "ne žele da koriste",niko ništa ne eksperimentiše po ulici,pogubili bi glave u suprotnom... da su ti ajkidoi efikasni,koristili bi se u MMA Realni ajkido može biti dobar ali to što je dobro na treningu u opšte nije ajkikdo već dzudo,radi se i parter i slične stvari ali to nije ajkido.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Mislis da je to malo dana za vezbanje ili? Svakako svakodnevno vezbanje je najkorisnije, podrska ovaj put za Putina! već sam negde napisao na temi,sa tako malo treniranja organizam ne može da se adaptira na napor,preveliki je stres,strada srce i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Ako ne ides u skolu niko te nece terati ni da vezbas. Daj molim te. Ispade fizicko nasilnicki predmet Ne samo da je nasilan nego je i potpuno idiotski ovako kako je koncipiran. Svakako je da treba da potoji cas fizickog gde ce se raditi osnove fizicke aktivnosti tipa dzogiranje ili voznja bicikla i tome slicne vezbe kondicije. Ali ovaj idiotizma sto je sada na fizikom da nekoga teras da preskace kozlic ili da radi one vratolomije na paralelnom razboju ili da na parteru radi zvezdu to je cisto komunjarsko ispiranje mozga gde su umislili da svako treba da bude dobar u svemu. Nije nego, komunjarski raj na zemlji gde svi znaju sve, op trt gevezen zajn. Uskoro cete se ujediniti sa jezuitima da bi ste unistili "miroljubive" biblijske hriscane To je samo Miki Maus zakljucak "miroljubivih" biblijskih hriscana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 I ja u Beču sam preskakao kozliće, penjao se na konopcu do plafona i onda skakao na dole (dobro, imali smo dušek..)), igrao fudbal (par puta i fudbal na dupetu sedeći na podu, imali smo i to), košarku, odbojku sam najviše voleo.. Trebalo je još više sporta, ali toliko se nisu brinuli. Strogo sam protiv vojnih vežba, ali sport je potreban plus dodatni program za slabije da dostignu isti nivo sa jačima, suprotno sledi mobing i školski teror i dete ti se možda ubije i tebi nije jasno šta se tu bilo desilo.. Sve smo imali. Ма Швабе су закон . Пази ти ту спремност, није Хитлер био будала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Naravno, odmah sa "nazi-Keule"... Шала мала, нисам мого да одолим . 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 I ja u Beču sam preskakao kozliće, penjao se na konopcu do plafona i onda skakao na dole (dobro, imali smo dušek..)), igrao fudbal (par puta i fudbal na dupetu sedeći na podu, imali smo i to), košarku, odbojku sam najviše voleo.. Trebalo je još više sporta, ali toliko se nisu brinuli. Strogo sam protiv vojnih vežba, ali sport je potreban plus dodatni program za slabije da dostignu isti nivo sa jačima, suprotno sledi mobing i školski teror i dete ti se možda ubije i tebi nije jasno šta se tu bilo desilo.. Sve smo imali. To sto smo nesto radili u mladosti ne znaci da je to pametno i dobro. I ja sma u skoli morao ici na randu subotu gde sam skupljao papirice i lisce, umesto to kuci da radim a bilo je potrebe, za sta je vec izdvojen novac preko poreza za cistacice pa to ne znaci da totako treba. To samo znaci da je jedan od bezbroj oblika kolektivistickog ispiranja mozga i pripremanje dece sa volovsko robovski mentaliteti koji ih ceka u sistemu. To nema nikavke veze time da li je neko fizicki jak ili ovakav ili onak po karakteru. Bilo je vise puta, tokom devedesetih, da je nekolik tih mobingovanih stislo petlju i sake i izbubetalo te likove sto su ih maltretirali. A nekoliko dana kasnije su i sami bili skrseni udarcima bejzbol palica i ostali invalidi 60% do kraja zivota. Tako je to u vecini slucajeva nazalost. Mobinogvano dete se moze spasiti premestanje u drugu sredinu ili ako ima, stekne kontakte sa nekim krupnim zverkama u drustvu koji mogu da stanu tatici(ciji sin maltretira okolo) na rep. A te price o karateu ili tako kojecemu ostavi za film i fantaziju jer to sa realnoscu nazalost nikakve veze nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Moraš da biraš, bato, ili si nerd koji nikad nema curu Ma je li? Znaci ja mu opet dodjem iluminatska anomalija posto sam sa devojkama poce da izlazim kad sam batalio sport(sto uzgred nije imalo nikavke veze sa time)?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 slazem se sa Dejom, sa aikidom tesko mozes biti spreman, pod tim mislim tradicionalni, i ostale tog tipa, dok je realni opet malo grublji i moze se upotrebiti u ulicnoj tuci recimo za samoodbranu. ali da bi istinski bio spreman za fajt, ja glasam za brazilsku dziu dzicu i MMA! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука