Гости Guest - . . .- Написано Март 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Imam ja pitanje za protu što se šestodneva tiče, da li ga treba tumačiti bukvalno, tj da li smatra da je tako nastala zemlja za svega 6 dana ili ipak misli da je išlo putem TE ali uz božije mešanje? Могу слободно да ти одговорим ја: Наравно да никако не треба тумачити буквално. Сам настанак Шестоднева је везан за вавилонско ропство Јевреја и полемика писца Библије са њиховим виђењима стварања света. Имам предавање о томе на нашем Богословском факултету ако желиш, могу да ти дам да слушаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Помоћ за Пеђу: у вези еволуције и ентропије: У почетку је космос био у високој уређености - мале ентропије - захваљујући гравитационој сили. Због тога Сунце има толико енергије ниске ентропије да ствара живи свет, тј. сложене системе - мале ентропије. Отац Голијан није довољно упућен, мада има добру намеру. Нико није у могућности да докаже порекло изузетно мале ентропије одмах по Великом праску. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Bas se pitam sta li Predragu u ovom trenutku prolazi kroz glavu dok prota prica o nauci? Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Нека се са еволуције пређе на свакодневне проблеме и неразумевања између верника и атеиста. Срђан Ранђеловић, Јевсевије, Marko Ekmedžić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Нека се са еволуције пређе на свакодневне проблеме и неразумевања између верника и атеиста. Eve ti lajk (Amin) Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вангелис Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 @@Вангелис, Мислим да је доста опширно питање, могло би за форумску тему. Иначе је одлично и наравно да треба дати одговор. Ако инсистирате, поставио бих га, али мислим да је боље за сам форум. Сад зависи колико су саговорници упознати са Грцком митологијом волио бих да га поставите... поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Čitajte pitanja sa youtube kanala... bgpj је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Eve ti lajk (Amin) Фала атеистички брате. И ти си неки пацифиста Драгана Милошевић, Silence and bgpj је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Janko Jovičić Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Pitanje za protu.Kako objasnjavate kako je nastao vas bog? Molim vas odgovorite, ako mozete zasto necete da postavite moje pitanje, jel to zato sto imam 14 godina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Pitanje za protu.Kako objasnjavate kako je nastao vas bog? Molim vas odgovorite, ako mozete zasto necete da postavite moje pitanje, jel to zato sto imam 14 godina? Ukratko bog nije nastao on oduvek postoji i uvek će postojati. To i vrapci na graju znaju. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Malo je prota preopširan.. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Janko brate nemoj sad i o tome da priča, nemamo baš veliko vreme ima važnijih tema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Šta misle sagovornici - DA LI je moguće da UNAZAD postoji bezbroj dogadjaja? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Malo je prota preopširan.. Јесте. Зато треба одржати више оваквих Дивана. Али да се за сваки одреди конкретна тема разговора, и да се сваком учеснику да исто времена за одговор, или да се одреди неки лимит. Silence , Manolis, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ipak sam upravu bio bolje da bi Vasilije bio bolji sagovornik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука