Млађони Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Svetitelji su ljudi za koje sa sigurnošću znamo da su se spasili. E видиш то ме рецимо буни, како ми са сигурношћу можемо знати то? На крају крајева, то буде наша процена да ли су се они спасили или нису. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Kako koji? Pravoslavni Hrišćani. Vendi je vaša sestra u Hristu, a Karleuša nije član AS, a i da jeste, ona je mnogo normalnija, moralnija i inteligentnija od vaše Vendi Karleuša i Vendi... Ne zna se koja je crnja. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 E видиш то ме рецимо буни, како ми са сигурношћу можемо знати то? На крају крајева, то буде наша процена да ли су се они спасили или нису. e da bi na to čuveno pitanje- kako znamo- dobio odgovor trebalo je da pitaš - šta je Crkva i sabornost Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 А Ананија одговори: Господе! Ја чух од многих за тог човека колика зла почини светима Твојим у Јерусалиму; Дела апостолска 9.13 И догоди се кад Петар обилажаше све, да дође и к светима који живљаху у Лиди. Дела апостолска 9.32 Као што и учиних у Јерусалиму; и многе од светих ја затварах у тамнице, примивши власт од главара свештеничких; и кад их убијаху, пристајах на суд. Дела апостолска 26.10 И још много је примера у Св. Писму која показују да је свако ко верује у Исуса Христа свет Богу. Што значи да смо сви који верујемо Свети Божји. Е сад зашто је Бог хтео да неке своје свете подигне више од осталих прославивши њихово име и на земљи а не само на небу? Бог зна! Како год светост није нешто што се тешко постиже, свако може да верује у Исуса Христа и да једном решеношћу да увек тежи ка добру оствари преображај и постане светац. Е сад ако неко жели да буде прослављен и на земљи као свеци што су...тај ће морати добро да се потруди. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 E видиш то ме рецимо буни, како ми са сигурношћу можемо знати то? На крају крајева, то буде наша процена да ли су се они спасили или нису. За светог Василија можемо знати са сигурношћу Владика Николај је сматран светим за живота,а и након смрти су га сви сматрали светим. Углавном се са канонизацијама не жури,прође ту бар 50 година ,па се види шта нарос мисли,и чуда се узимају у обзир и сл.... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 a sveti van pravoslavlja? npr. Veće ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. siguran sam da se ovo dešava širom sveta. zar takvi nisu sveti? p.s. očekujem da se sad javi neko ko će da napiše kako je Crkva sigurna ladja a sve ostalo je lutrija Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 a sveti van pravoslavlja? npr. Veće ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. siguran sam da se ovo dešava širom sveta. zar takvi nisu sveti? p.s. očekujem da se sad javi neko ko će da napiše kako je Crkva sigurna ladja a sve ostalo je lutrija Vodio andjeo grupu ljudi kroz raj,novopridošlih,i objašnjava im gde se šta nalazi. Prolaze pored jedne kuće ,i on im ,tihim glasom,kaže:" sad ćemo polako i bez reči da ovuda prodjemo,tu žive Pravoslavci,oni misle da su jedini stanovnici raja ":D Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 e da bi na to čuveno pitanje- kako znamo- dobio odgovor trebalo je da pitaš - šta je Crkva i sabornost Oк да додам уз то како се неко тачно проглашава свецем? Да ли то значи да саборност никад не греши? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 "Svi, radjamo se da budemo u nebesko carstvo, da budemo svetitelji" "Bog nam je odredio da budemo svetitelji. Da, svi da budemo svetitelji, a mi uzmemo da pusimo duvan i kadimo djavolu..." Pa jest al je lepse reci duvan nego pljuga ;00 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука