Kolega2357 Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 nema tu nikakvog uznemiravanja.ko nece dopisivanje prekines sa pisanjem poruka i kraj. A sta ako neko preti sta ces onda raditi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 e to je druga stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Претње, непристојне поруке, насилници, све што превазилази границе цивилизованог понашања. Молим вас да обавезно пријављујете јер нећемо дозволити такве ствари на форуму. У сваком случају вас администрација неће довести у непријатну позицију већ ћемо покушати да заједнички решимо проблем. nana, Danijela, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Od preusmeravanja poziva nema ništa, mts prijavljuje da to nije dozvoljeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Drago Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Preusmeravanje poziva placa osoba koja vrsi preusmeravanje. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Nisam pretila ali sam ISTINOM -koja uvek boli- nervirala neke ljude,van Srbije...Sarkasticnim odgovorima i Istinom ..Ne znam kako se to racuna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Koja glupost broj je skriven a glas mi nepoznat, poremećena ženska osoba me zove više puta znači da nije pogrešila broj a ja ne smem znati ko je. Ima li neka android aplikacija za otkrivanje skrivenih brojeva ? I još veća glupost, ne smem snimiti pozive i objaviti na youtube da neko prepozna o kome se radi Da nije Miljana iz Nisa ,ucesnica realitija Maldivi???Salim se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Meni su slali poruke,muskarcine koje ne smeju da pridju i kazu mi u lice - svidjas mi se ,pa sta...Na takve poruke odgovaram kratko i jasno ,po Vuku Karadzicu.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука