Jump to content

Узнемиравање и претње на интернету ,поставите овде ваша искуства

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Pravda Božija zadobija se u milosti. Jevanđelje zapoveda da je tražimo upravo u milosti. Ljubite neprijatelje svoje, govori Jevanđelje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji vas mrze i molite se za one koji vas vrijeđaju i gone, da budete sinovi Oca svojega koji je na nebesima; jer On svojim suncem obasjava i zle i dobre; i daje dažd pravednima i nepravednima. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li tako i carinici? I ako pozdravljate samo braću svoju, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci? Budite vi, dakle, savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski.[3]"

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Bogoslovlje/AsketskiOgledi/Lat_AsketskiOgledi105.htm

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

@,

@@Volim_Sina_Bozjeg,  

Moram vam reći obojici, osobe sa psihičkim poremećajima su kao i bilo koja druga osoba koja bi se našla u njihovoj situaciji. Ima dobrih, ima i loših, ima svakakvih... Nema ništa po čemu su oni mnogo drugačiji od "normalnih", osim što imaju psihički poremećaj... I svako od nas je podložan psihičkom poremećaju, manje ili više...

A virtuelni ima neku svoju problematiku, u koju ne vredi baš mnogo ulaziti...

to sam i kazo :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...
Дејан Бићанић, on 08 Mar 2013 - 17:06, каже: Ono što je bitno naglasiti ,u Crkvi ima zaista veliki broj ljudi sa psihičkim i duševnim poremećajem. Uvek otvorite četvoro očiju! Bilo bi interesantno napomenuti da je u ovome ravnopravnost polova prisutna.

Za neke koje znam iz viđenja, govorili su da "nisu kako treba ".To me je jako nerviralo zašto za neke propalitete koji se opijaju i drogiraju ne kazu tako nešto već za one što idu redovno u crkvu. Družeći se sa njima videla sam da stvarno nešto nije u redu. Bilo je tu svega i psihičkih poremećaja, neki su i sami priznali da se leče. Jedna devojka, poznajem je godinama kao mirnu i povučenu,a za koju to nikad ne bih pomislila imala je napade besa i ludila iz čista mira na jednom pokloničkom putovanju. Jednom sam  nekom dečku da bi započela razgovor  rekla kako mu je lepa brojanica oko ruke i pitala ga gde je kupio na šta se on samo izderao "to je za priglupe i sujeverne ljude", tek na fejsbuku sam videla da nije u veri već da je da ne kažem sektaš već "istraživač" koji izmišlja neku svoju veru i prepun je nekih svojih ideja. Kad god sam upoznala nekog ko ide redovno u crkvu u vecini slučajeva sam imala nekih problema sa njima. Dešavalo mi se i da se sprijateljim na pokloničkim putovanjima sa nekim a onda krenu problemi....nude mi magnete, amajlije, lekovito kamenje, energetsku vodu...progone me sa glupostima. Zovu na raznorazna predavanja o motivaciji , ubedjuju da treba da mislim pozitivno...bla bla blaa....alooooooo nisam depresivac i ne treba mi vaša nepotrebna pomoć. Ma ne vredi im govoriti i govoriti, prekipelo mi  i obrisala sam fejsbuk...nisam mogla više da izdržim pritisak gnjavatora. Osećala sam se kao pas na lancu,stalno pod lupom gde sam kud sam a imala sam i problem sa praćenjem tj.proganjanjem. Zbog nekih osoba sam isključila moblni na mesec dana dok me ne zaborave, što naravno nije pomoglo...par dana posle uključivanja nije ih bilo a onda su počeli da me zovu,

jedna "motivatorka " mi je rekla da je od Telenora tražila da joj jave kad moj broj bude dostupan joooj proverila je i rekli su da moj broj nije odjavljen. Ja stvarno više ne znam da li ne umem da procenim ljude. Kad nekog upoznam to su normalni,kulturni, fini ljudi i onda se odjednom da kažem "povampire" :.mislise.

:0442_feel:

Подели на овим сајтовима

Мене нико неће да прогања :(

http://static.fjcdn.com/pictures/Forever_5eab44_1123950.jpg

Forever_5eab44_1123950.jpg

Подели на овим сајтовима

Мене нико неће да прогања :(

Mozda te neko i proganja , a ti to jos uvek ne znas.

To su najopasnije stvari, a inace ovo sto je Dejanu neko pisao, to je totalno i nevazno.

Ne brini, ja te necu proganjam, izuzev mozda sa onim ladnim radijatorima, ali me mrzi vise posto

si nedokazan :D

Ima strasnih stvari na netu, tu uospte ne mislim na budaletine kao sto je ovaj koji psuje i uclanio

se ovde samo da bi nekoga vulgarno izvredjao. I to nisu ludi ljudi., ali jako opasni, zasto to rade , ja ne znam,

pretpüostavljam da se radi o ljudima sa kompleksim nize vrednosti, neispunjenim, frustriranim, a takvih je

mnogo danas, a  znaju da ih stiti anonimnost neta i onda  postaju surovi.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...