Александар Милојков Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Управо она... Пази кад сам знао. Ко би други. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 "Pravda Božija zadobija se u milosti. Jevanđelje zapoveda da je tražimo upravo u milosti. Ljubite neprijatelje svoje, govori Jevanđelje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji vas mrze i molite se za one koji vas vrijeđaju i gone, da budete sinovi Oca svojega koji je na nebesima; jer On svojim suncem obasjava i zle i dobre; i daje dažd pravednima i nepravednima. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li tako i carinici? I ako pozdravljate samo braću svoju, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci? Budite vi, dakle, savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski.[3]" http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Bogoslovlje/AsketskiOgledi/Lat_AsketskiOgledi105.htm Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 @, @@Volim_Sina_Bozjeg, Moram vam reći obojici, osobe sa psihičkim poremećajima su kao i bilo koja druga osoba koja bi se našla u njihovoj situaciji. Ima dobrih, ima i loših, ima svakakvih... Nema ništa po čemu su oni mnogo drugačiji od "normalnih", osim što imaju psihički poremećaj... I svako od nas je podložan psihičkom poremećaju, manje ili više... A virtuelni ima neku svoju problematiku, u koju ne vredi baš mnogo ulaziti... to sam i kazo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 večeras imamo razlog da osvežimo ovu temu YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ono što je bitno naglasiti ,u Crkvi ima zaista veliki broj ljudi sa psihičkim i duševnim poremećajem. Uvek otvorite četvoro očiju! Bilo bi interesantno napomenuti da je u ovome ravnopravnost polova prisutna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Дејан Бићанић, on 08 Mar 2013 - 17:06, каже: Ono što je bitno naglasiti ,u Crkvi ima zaista veliki broj ljudi sa psihičkim i duševnim poremećajem. Uvek otvorite četvoro očiju! Bilo bi interesantno napomenuti da je u ovome ravnopravnost polova prisutna. Za neke koje znam iz viđenja, govorili su da "nisu kako treba ".To me je jako nerviralo zašto za neke propalitete koji se opijaju i drogiraju ne kazu tako nešto već za one što idu redovno u crkvu. Družeći se sa njima videla sam da stvarno nešto nije u redu. Bilo je tu svega i psihičkih poremećaja, neki su i sami priznali da se leče. Jedna devojka, poznajem je godinama kao mirnu i povučenu,a za koju to nikad ne bih pomislila imala je napade besa i ludila iz čista mira na jednom pokloničkom putovanju. Jednom sam nekom dečku da bi započela razgovor rekla kako mu je lepa brojanica oko ruke i pitala ga gde je kupio na šta se on samo izderao "to je za priglupe i sujeverne ljude", tek na fejsbuku sam videla da nije u veri već da je da ne kažem sektaš već "istraživač" koji izmišlja neku svoju veru i prepun je nekih svojih ideja. Kad god sam upoznala nekog ko ide redovno u crkvu u vecini slučajeva sam imala nekih problema sa njima. Dešavalo mi se i da se sprijateljim na pokloničkim putovanjima sa nekim a onda krenu problemi....nude mi magnete, amajlije, lekovito kamenje, energetsku vodu...progone me sa glupostima. Zovu na raznorazna predavanja o motivaciji , ubedjuju da treba da mislim pozitivno...bla bla blaa....alooooooo nisam depresivac i ne treba mi vaša nepotrebna pomoć. Ma ne vredi im govoriti i govoriti, prekipelo mi i obrisala sam fejsbuk...nisam mogla više da izdržim pritisak gnjavatora. Osećala sam se kao pas na lancu,stalno pod lupom gde sam kud sam a imala sam i problem sa praćenjem tj.proganjanjem. Zbog nekih osoba sam isključila moblni na mesec dana dok me ne zaborave, što naravno nije pomoglo...par dana posle uključivanja nije ih bilo a onda su počeli da me zovu, jedna "motivatorka " mi je rekla da je od Telenora tražila da joj jave kad moj broj bude dostupan proverila je i rekli su da moj broj nije odjavljen. Ja stvarno više ne znam da li ne umem da procenim ljude. Kad nekog upoznam to su normalni,kulturni, fini ljudi i onda se odjednom da kažem "povampire" :.mislise. :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Мене нико неће да прогања Драшко, Срђан Шијакињић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Мене нико неће да прогања http://static.fjcdn.com/pictures/Forever_5eab44_1123950.jpg RYLAH, Дијана. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Нисам био нешто активан задњих дана, чиме сте то толико изнервирали овог доброг човека? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Нисам био нешто активан задњих дана, чиме сте то толико изнервирали овог доброг човека? https://www.pouke.org/forum/user/17948-avesalom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ау бре. А ко би реко, делово баш ко фин годин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 pokazao je koliko je fin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Мене нико неће да прогања Mozda te neko i proganja , a ti to jos uvek ne znas. To su najopasnije stvari, a inace ovo sto je Dejanu neko pisao, to je totalno i nevazno. Ne brini, ja te necu proganjam, izuzev mozda sa onim ladnim radijatorima, ali me mrzi vise posto si nedokazan Ima strasnih stvari na netu, tu uospte ne mislim na budaletine kao sto je ovaj koji psuje i uclanio se ovde samo da bi nekoga vulgarno izvredjao. I to nisu ludi ljudi., ali jako opasni, zasto to rade , ja ne znam, pretpüostavljam da se radi o ljudima sa kompleksim nize vrednosti, neispunjenim, frustriranim, a takvih je mnogo danas, a znaju da ih stiti anonimnost neta i onda postaju surovi. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука