R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 За овакве ствари се блокира приступ са IP адресе и то је у 90% случајева довољно. Варијанта да мора да мења адресу је већ смарање за многе овакве "насилнике" и брзо одустају. Они упорнији већ морају да имају другачији третман. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Но, мене апсолутно се то не тиче. Па, мислим да овакав приступ може погрешно да се протумачи. На сваки овакав излив треба остати смирен и одговорити смирено са одговарајућом санкцијом према правилнику. Смиреност у одговору на овакве изливе показује да је то бољи пут, да је претња расплинута до непрепознавања и да није испунила своју сврху. Осим тога, показује се спремност на дијалог и после оваквих иступа многи се заинтересују за тај мирни, богоугодни начин приступа проблему. jermel and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, Наравно да то није био циљ... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Iako sam trolovao razne vrste fanatika i ostavljao svoju e-mail adresu dostupnom, nisam dobio nikakve pretnje, čak ni kada sam provocirao brdskog guvernera da me izazove na dvoboj. Peđa trenutno vodi sa 40+ -0. Ovo je jedna od najinteresantnijih pretnji koje sam video: http://imageshack.us/a/img821/9909/25736010100392179456078.jpg hahahahaah meni ovo smesno a za o. Ivana, za takve opaske ne treba obracati paznju jer ljudi reagiju onako kakvi oni jesu, a ne kakvi smo mi. i uvek trebamo gledati ne sta neko kaze, nego ko kaze. tako da opusteno, nek vredjaju, al' vredjaju sebi na stetu, samo sto toga nisu svesni. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Promena IP adrese je 2 minuta posla, cekanje da se restartuje modem. Банујеш опсег. А оператери стављају време отпуштања адресе и по 15 минута, па се човек таман охлади и размисли у тишини... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ono što je bitno naglasiti ,u Crkvi ima zaista veliki broj ljudi sa psihičkim i duševnim poremećajem. Uvek otvorite četvoro očiju! Рада. and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Promena IP adrese je 2 minuta posla, cekanje da se restartuje modem. Ево, сад сам проверио, време отпуштања адресе код мог оператера је 7 дана...ја сам још био благ са 15 минута...дакле, под условом да је динамичка адреса, може данима да чека (не укључујући модем) како би променио адресу.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ono što je bitno naglasiti ,u Crkvi ima zaista veliki broj ljudi sa psihičkim i duševnim poremećajem. Uvek otvorite četvoro očiju! Ma brate zar stvarno verujes da je psihicki obolela osoba u stanju da bilo koga prevari , skrene na stramputicu ili propoveda? Psihicki obolela osoba je bolesna ali ne i zarazena zaraznom bolescu. Po ovom tvom upozorenju ljudi treba da pocnu da se plase svakoga ko ima bilo koju psihicku bolest. Ne znam da li da gnjavim sa statistikom koja kaze da su procentualno takve osobe bezopasnije nego normalan covek koji nema taj Krst bolesti. Da li je moguce da ne postoji nijedan drugi termin kako bi se opisali ljudi o kojima ustvari govori ova tema ? Ne znam sta bi na sve ovo govorio recimo Sveti Jovan Shangajski. Sto se mene tice psihicki bolesnici su uz pratioca na pravom mestu kad dodju u Crkvu da se mole zajedno sa svima ostalima. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 https://www.facebook.com/virtuelniposmatrac Kuku, pa ovaj je iz Doboja! :291291291: :291291291: :291291291: :229229229: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 e Bože kakvih se sve bolida nalazi na ovom internetu. Ne razumem te ljude... Ali u opšte ih ne razumem... Čemu tolika mržnja? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 @, @@Volim_Sina_Bozjeg, Moram vam reći obojici, osobe sa psihičkim poremećajima su kao i bilo koja druga osoba koja bi se našla u njihovoj situaciji. Ima dobrih, ima i loših, ima svakakvih... Nema ništa po čemu su oni mnogo drugačiji od "normalnih", osim što imaju psihički poremećaj... I svako od nas je podložan psihičkom poremećaju, manje ili više... A virtuelni ima neku svoju problematiku, u koju ne vredi baš mnogo ulaziti... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Kuku, pa ovaj je iz Doboja! :291291291: :291291291: :291291291: :229229229: Hmmmm od pocetka ste mi Vi tamo nesto sumnjivi... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Kuku, pa ovaj je iz Doboja! Živi u Sarajevu, samo je rođen u Doboju "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ја сам ономад, има томе једно две године имао на Фејсбуку полемику са извесном лекарком београдском, помињана је већ овде да је не рекламирам, која се завршила најгорим клетвама упућеним мени и породици... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Da nije mozda dr Tatjana Djordjevic Управо она... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука