Jump to content

Kад се не молим имам непријатности, зашто?

Препоручена порука

Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују.

Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме.

Зашто је то тако ?

Да ли имате слична искуства?

У чему је фора ?

Подели на овим сајтовима

auuu.nece te Bog kazniti ako zanemaris molitveno pravilo. ne kazem da molitva nije vazna,

ali ovo sto ti se dogadja se mozda dogadja jer strepis i razmisljas o tome i samim tim privlacis na sebe neprijatnosti..bar ja tako mislim.

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

auuu.nece te Bog kazniti ako zanemaris molitveno pravilo. ne kazem da molitva nije vazna,

ali ovo sto ti se dogadja se mozda dogadja jer strepis i razmisljas o tome i samim tim privlacis na sebe neprijatnosti..bar ja tako mislim.

Ма јок, уопште не стрепим, стрепим кад то већ буде у поодмаклој фази онда почнем поново да се молим и интензивније...

Подели на овим сајтовима

Мене само почне да хвата паника, ако сам којим случајем прескочила јутарњу молитву, па онда пожурим неколико пута да је поновим, да то надокнадим, ретроактивно. 301

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Ма јок, уопште не стрепим, стрепим кад то већ буде у поодмаклој фази онда почнем поново да се молим и интензивније...

meni se desava recimo, da kad zanemarim molitvu ponekad imam nemir..

ali ovo sto se dogadja tebi mi je malo cudno, mislim neprijatnosti koje imas deluju kao kazne, a Bog te, opet kazem sigurno nece zbog toga kazniti.. ne znam sta da ti kazem..

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

Подели на овим сајтовима

Мене само почне да хвата паника, ако сам којим случајем прескочила јутарњу молитву, па онда пожурим неколико пута да је поновим, да то надокнадим, ретроактивно. 301

Хахаха, ово је тако простодушно дечије...

:)

Ја то не радим на тај начин, али рецимо узмем више лоптица на бројаници да окренем увече.

Подели на овим сајтовима

meni se desava recimo, da kad zanemarim molitvu ponekad imam nemir..

ali ovo sto se dogadja tebi mi je malo cudno, mislim neprijatnosti koje imas deluju kao kazne, a Bog te, opet kazem sigurno nece zbog toga kazniti.. ne znam sta da ti kazem..

Не немам немир, заиста.

Да, делује као казна, или пацка, или опомена или тако нешто. Не доживљавам ја то као казну него више у неком васпитном смислу.

Подели на овим сајтовима

Не немам немир, заиста.

Да, делује као казна, или пацка, или опомена или тако нешто. Не доживљавам ја то као казну него више у неком васпитном смислу.

pa moli se onda za to, i Bog ce ti odgovoriti koji je razlog neprijatnosti :)

Подели на овим сајтовима

Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују.

Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме.

Зашто је то тако ?

Да ли имате слична искуства?

У чему је фора ?

To je klasično za početnika. Gospod pušta početniku da odmah vidi plodove molitve, kao i plodove ne moljenja, kako bi se učvrstio u molitvenom i opšte vrlinskom naporu.

Čekaj kad dodješ u fazu da se sve te i dr.još  gore nevolje dešavaju upravo kad se moliš, i posle molitve, a ne kao sada: kad se ne moliš.

Подели на овим сајтовима

To je klasično za početnika. Gospod pušta početniku da odmah vidi plodove molitve, kao i plodove ne moljenja, kako bi se učvrstio u molitvenom i opšte vrlinskom naporu.

Čekaj kad dodješ u fazu da se sve te i dr.još  gore nevolje dešavaju upravo kad se moliš, i posle molitve, a ne kao sada: kad se ne moliš.

Могуће је да си у праву , хехехе  :)

Подели на овим сајтовима

Кад ми се и деси нека непријатност, никад нисам размишљала да је то због тога што се нисам молила прије, нег се онда молим Господу да ми помогне да превладам непријатности.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују. Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме.

301 sFun_bat .mislise. crutches s.o.s. winter .kov. 7896634 .spamte. :pravilaa: :excl2: idi4qejsizd :tornado: :boss: 0227_sleep 0409_feel 0702_read 1127_battle 0707_read ljut 1314_womens 70A.gif bangin buuuuuuu :trtmilo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

301 sFun_bat .mislise. crutches s.o.s. winter .kov. 7896634 .spamte. :excl2: idi4qejsizd :tornado: :boss: 0227_sleep 0409_feel 0702_read 1127_battle 0707_read ljut 1314_womens 70A.gif bangin buuuuuuu :trtmilo:

Сестро немој тако, ће се уплаши чоек :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...