коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују. Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме. Зашто је то тако ? Да ли имате слична искуства? У чему је фора ? Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 auuu.nece te Bog kazniti ako zanemaris molitveno pravilo. ne kazem da molitva nije vazna, ali ovo sto ti se dogadja se mozda dogadja jer strepis i razmisljas o tome i samim tim privlacis na sebe neprijatnosti..bar ja tako mislim. Драшко је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Kako to da mi koji se uopšte ne molimo nemamo takvih problema? Можда нисте по ЈУСУ Јадранка-Дервента and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 auuu.nece te Bog kazniti ako zanemaris molitveno pravilo. ne kazem da molitva nije vazna, ali ovo sto ti se dogadja se mozda dogadja jer strepis i razmisljas o tome i samim tim privlacis na sebe neprijatnosti..bar ja tako mislim. Ма јок, уопште не стрепим, стрепим кад то већ буде у поодмаклој фази онда почнем поново да се молим и интензивније... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Мене само почне да хвата паника, ако сам којим случајем прескочила јутарњу молитву, па онда пожурим неколико пута да је поновим, да то надокнадим, ретроактивно. 301 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ма јок, уопште не стрепим, стрепим кад то већ буде у поодмаклој фази онда почнем поново да се молим и интензивније... meni se desava recimo, da kad zanemarim molitvu ponekad imam nemir.. ali ovo sto se dogadja tebi mi je malo cudno, mislim neprijatnosti koje imas deluju kao kazne, a Bog te, opet kazem sigurno nece zbog toga kazniti.. ne znam sta da ti kazem.. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Мене само почне да хвата паника, ако сам којим случајем прескочила јутарњу молитву, па онда пожурим неколико пута да је поновим, да то надокнадим, ретроактивно. 301 Хахаха, ово је тако простодушно дечије... Ја то не радим на тај начин, али рецимо узмем више лоптица на бројаници да окренем увече. Јадранка-Дервента and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 meni se desava recimo, da kad zanemarim molitvu ponekad imam nemir.. ali ovo sto se dogadja tebi mi je malo cudno, mislim neprijatnosti koje imas deluju kao kazne, a Bog te, opet kazem sigurno nece zbog toga kazniti.. ne znam sta da ti kazem.. Не немам немир, заиста. Да, делује као казна, или пацка, или опомена или тако нешто. Не доживљавам ја то као казну него више у неком васпитном смислу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Не немам немир, заиста. Да, делује као казна, или пацка, или опомена или тако нешто. Не доживљавам ја то као казну него више у неком васпитном смислу. pa moli se onda za to, i Bog ce ti odgovoriti koji je razlog neprijatnosti коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују. Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме. Зашто је то тако ? Да ли имате слична искуства? У чему је фора ? To je klasično za početnika. Gospod pušta početniku da odmah vidi plodove molitve, kao i plodove ne moljenja, kako bi se učvrstio u molitvenom i opšte vrlinskom naporu. Čekaj kad dodješ u fazu da se sve te i dr.još gore nevolje dešavaju upravo kad se moliš, i posle molitve, a ne kao sada: kad se ne moliš. Драшко and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 To je klasično za početnika. Gospod pušta početniku da odmah vidi plodove molitve, kao i plodove ne moljenja, kako bi se učvrstio u molitvenom i opšte vrlinskom naporu. Čekaj kad dodješ u fazu da se sve te i dr.još gore nevolje dešavaju upravo kad se moliš, i posle molitve, a ne kao sada: kad se ne moliš. Могуће је да си у праву , хехехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Кад ми се и деси нека непријатност, никад нисам размишљала да је то због тога што се нисам молила прије, нег се онда молим Господу да ми помогне да превладам непријатности. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Kad ignorisem gramtiku, imam neprijatnosti, postajem GRAMMAR NAZI NEMAM NISAM NEMOJ NECU Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Приметио сам да кад занемарим молитвено правило почињу да ми се дешавају непријатности. Људи постају агресивни према мени. Дешавају ми се "баксузи", кварови, и ломови по кући и свакојака штета. Немирно спавам и лоше сањам, или се разбољевам. Такође одједном попови ми постају тешко доступни, некако ме не примећују, а ја волим да ме попови примећују. Људи у цркви се понашају према мени хладно и охоло. А и жена ме мање воли, тачније не примећује ме. 301 .mislise. crutches s.o.s. winter .kov. .spamte. :pravilaa: :excl2: idi4qejsizd :tornado: :boss: 0227_sleep 0409_feel 0702_read 1127_battle 0707_read ljut 1314_womens 70A.gif bangin buuuuuuu Јадранка-Дервента, коЖељ њацИ , Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 301 .mislise. crutches s.o.s. winter .kov. .spamte. :excl2: idi4qejsizd :tornado: :boss: 0227_sleep 0409_feel 0702_read 1127_battle 0707_read ljut 1314_womens 70A.gif bangin buuuuuuu Сестро немој тако, ће се уплаши чоек Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука