Jump to content

Beovizija 2013. na ŽRU

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gorica i Dragan koji su uskoro naši dragi gosti, su u voditeljskom timu Beovizije.

Za sada od 3 pesme koje su bile, navijam za "Moje 3" (Mirna, Nevena i Sara) i to zbog njihove mladosti i lepote, pesma i nije baš neka.

Onog drugog izvođača nisam nešto uhvatio, a Maja Nikolić je rasturila, ali mi ona uvek izgleda kao da je pod gasom, pa je unapred otpisujem, mada odlično peva.

Mislim da neće biti baš regularno glasanje, jer se pobednik biva SMS glasanjem, a to obično znači najpopularnijeg a ne najboljeg.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ово што сам до сада чула је права пародија....катастрофа...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Glasajte za "Moje 3"

Grupa Kal, Neša Milosavljević, koji su upravo nastupili ... ništa to nije za Evroviziju. Starinski i bez motivacije.

Upravo nastupa Saška Janković. Dobra je, super je pesma. Za sada mi je ona najbolja.

Подели на овим сајтовима

Маја Николић код мене изазива лудачки смех. Поготову после изведбе I will always love you..  7896634  7896634  7896634

Сашка Јанковић ми је дивна. Баш добро пева и има неку енергију..

Подели на овим сајтовима

Hm... kad reče mladost, evo ova Maja Odžaklijevska održa čas iz pevanja. Odlična pesma koja verovatno neće proći dalje, ali će ostati kao jedan od vrhova u njenoj karijeri.

Onaj Dušan Zrnić nije toliko loš, ali nije ni toliko dobar. Dušan Svilar...hmmm.... Nema ni on to što je to..ali daleko da je loš ili prosečan.

Подели на овим сајтовима

Osećao sam se kao da pevaju  neke manekenkice sa revije mode. Ona posle što je bila pokrivena isto me nije nešto... a evo sada Marije Mihajlović. Ona je svakako naša Adel. Ne postoji ploča iz 90-tih na kojoj ona nije pevala neke od deonica, ili čitave pesme.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

http://www.rts.rs/page/rts/sr/pesma+evrovizije/Pesma-Evrovizije-2013/story/2034/Beosong+2013/1276604/Polufinale+%E2%80%9EBeosonga+2013%E2%80%9C.html

Ovde imate sve pesme snimak i izvođače. Ako se premišljate, nemojte. Moje 3 nek bude vaš izbor.

Evo ostao je još jedan takmičar. Opšti utisak mi je da nije loše. Nervira me jer su sve balade a malo zez pesama, koje ne hvataju na patetiku već na đuskanje i dobar duh.

Подели на овим сајтовима

Шта је са тим стављањем рогова на главу? Сетих се на ону причу о већ покојној Надежди из Русије која је како је рекла због тога што се само сликала са једним кипом са роговима изгубила пола здравља. Неби волео да се то деси тој лепој девојци у споту... :(

Подели на овим сајтовима

Gotovo je.

Malo me je iznenadio plasman @Skys a za sve ostale u principu bih mogao da se složim sa ocenom publike. 

Hvala vam što ste glasali (ko je glasao) za "Moje 3" (Mirna, Sara, Nevena) i nek od tih 5 što su otišli dalje, pobedi neko ko će Evroviziju vratiti u Srbiju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...