Walter Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 БЕ(ЗВЕЗ)ОВИЗИЈА DYNABLASTER and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Од свега вечерас, највише ми се свидела водитељкина зелена хаљина. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ja umal' nisam zaspo....Ne bih glasao ni za jednu kompoziciju. Cenim da će pobediti ili one 3 ... SKY valjda ili Dušan Svilar. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 2, 2013 Пријави Подели Написано Март 2, 2013 Ма плиткоћа невиђених ''дубина'' DYNABLASTER, Ленка* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ne budite tako strogi. Od ovog se takmičenja i ne očekuje da bude nešto više, do festival lakih nota. Dobro je što je vladao sklad između starih proverenih pevača, i ovih novih koji su se tek ispileli. Bilo je i jednih i drugih, a eto ovi mlađi su se pokazali za nijansu ubedljivijim, te su tako i izborili plasman u finale. Jedino je Marija Mihajlović prošla od starih proverenih, i donekle se i Svileni može smatrati pevačem sa iskustvom, i ako je veoma mlad, dok su Moje 3, Skajs, i Saška, i pored pevačkog iskustva, ipak debitanti. Ja bih voleo da idu dalje Moje 3, jer je autor pesme Mare, koji je bio autor i kada je Marija Š. pobedila u Finskoj. Sad bi bilo idealno da se sve ponovi. Opet je takmičenje u Skandinaviji, i opet isti autor... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Невероватни Владо, мени је невероватно да се тиби њихова песма свиђа :0104cheesy: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Upravo završeno izvođenje u finalu... Gledajte i glasajte. Naravno "Moje 3" Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Naši gosti uskoro, Gorica i Dragan kao voditelji Beovizije (Beosonga) 2013. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Мају за председника! Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 who won? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Ali baš nikada nije umela da gubi. Bolje da ode u Železnicu i onako je to njen san. Tamo nema nameštaljki Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 glasova 3403 mesto 5. Skajs - Magija glasova 5013 mesto 4. Marija Mihajlović - Halo glasova 6471 mesto 3. Saška Janković - Duga u tvojim očima glasova 20298 mesto 2. Dušan Svilar - Spas glasova 25959 mesto 1. Moje 3 - Ljubav je svuda Hvala vam puno što ste bili uz Moje 3. drlove 29dz8zk Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Moje 3. А што се оне зову тако? Не тролујем, озбиљно питам! Ја знам да се у Мостару тако обраћало женском свету, нпр.: "Јој, моја ти!" А ова деца нису из Мостара!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Moje tri (mislim da je naziv dao Mare kompozitor, jer im je on mentor i on ih je sastavio, pa u fazonu "vi ste MOJE TRI"... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 uzas zivi...za nevericu... sve su pesme uzas... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука