Jump to content

Dunja Ilić prešla u islam

Оцени ову тему

Препоручена порука

Poznata pevačica Dunja Ilić (21) odlučila je da napravi velike promene u svom životu, pa se prošle godine preselila u Sarajevo i prešla u islam.

jpeg

Pevačica koja iza sebe ima dva muzička albuma, priča kako se snašla u novoj sredini. Dunja potiče iz ugledne beogradske porodice koju joj pružaju neizmernu podršku. 

"Oduševljena sam toplim prijemom Sarajlija. Za kratko vrijeme stekla sam veliki broj prijatelja i veoma sam srećna, jer je ovo grad u koji sam se zaljubila još pre pet godina. Sviđa mi se i što je ovde život malo sporiji nego u Beogradu ", kaže Dunja.

Iako su mediji pisali da se pevačica preselila u BiH zbog prelaska u islam, ona kaže da to nema nikakve veze sa tim, niti sa dečkom koji živi u Sarajevu. Dunja objašnjava da se sama opredelila za religiju koju je želela. 

Osim muzike, pevačica studira i novinarstvo jer želi da postigne nešto u životu. 

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/264310/dunja-ilic-presla-u-islam.html

Шта зна дете шта је ислам? Кад се сетим оног њеног спота бацам пеглу.

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2013. at 10:59, Емануел рече

Moгла би у С.Арабију да "одпева" нешто, можда би се и пробила?

Сигурно. Лепо би употпунила неки харем и веселила неког шеика трбушним плесом.

http://www.youtube.com/watch?v=-0ptzk0pUAk

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Sad samo da sjednemo i lijepo u miru pričekamo kad će i njoj ovako ošišati glavu na jedinicu ili na nulu ako ne bude htjela hodat zamotana ko palačinka, što čisto sumnjam da će htjeti od sebe sama i od svoje volje: 

New-Age-Islam-beheagi400.jpg

Egyptian Teacher 'Cut Hair of Schoolgirls Who Refused To Cover Heads'
17 October 2012

http://newageislam.com/islam,-women-and-feminism/teenage-girl,-in-timbuktu,-lashed-60-times-for--speaking-to-men-on-street-/d/9026

Poslije onakvih videa sad ima od nje (D.I.) postat hodajuća palačinka?

Uvidimo, možda se i iznenadimo.

Подели на овим сајтовима

Спрдајте се али девојка дефинитивно има неки проблем. Мада не верујем да ће га решити преласком у ислам.

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2013. at 11:59, -Владимир- рече

Спрдајте се али девојка дефинитивно има неки проблем. Мада не верујем да ће га решити преласком у ислам.

Možda se narodila u pogrešnom tijelu? Pa to danas normalno rješavaju operacijama, jedino ako nije problem pogrešna glava, da ne kažem pamet (mozak), to bi potom bilo komplikovanije, sve ostalo se da sredit, para za to ona ima sasvim dovoljno, nadam se. Nije morala samo zbog toga mjenjat odmah i vjeru. Šta kad ustanovi da je i ta pogrešna, mislim vjera, i da se opet zabunila i ništa s tim nije riješila?

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2013. at 11:53, Zayron рече

Sad samo da sjednemo i lijepo u miru pričekamo kad će i njoj ovako ošišati glavu na jedinicu ili na nulu ako ne bude htjela hodat zamotana ko palačinka, što čisto sumnjam da će htjeti od sebe sama i od svoje volje: 

New-Age-Islam-beheagi400.jpg

Egyptian Teacher 'Cut Hair of Schoolgirls Who Refused To Cover Heads'

17 October 2012

http://newageislam.com/islam,-women-and-feminism/teenage-girl,-in-timbuktu,-lashed-60-times-for--speaking-to-men-on-street-/d/9026

Poslije onakvih videa sad ima od nje (D.I.) postat hodajuća palačinka?

Uvidimo, možda se i iznenadimo.

Не знам да ли си видео спот који је поставио Емануел, ту се види да је она тај проблем већ решила пошто се ошишала на кратко, а и види се у споту да је мало замотана, али није баш као палачинка :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Сада баш погледах спот (немам звучнике на послу, тако да сам на срећу остао ускраћен музике)...  Лепо јој стоји ова кратка коса... ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2013. at 11:59, -Владимир- рече

Problem? Za nju verovatno prelazak na Islam dodje kao promena imena...

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2013. at 10:51, Емануел рече

Poznata pevačica Dunja Ilić (21) odlučila je da napravi velike promene u svom životu, pa se prošle godine preselila u Sarajevo i prešla u islam.

jpeg

Pevačica koja iza sebe ima dva muzička albuma, priča kako se snašla u novoj sredini. Dunja potiče iz ugledne beogradske porodice koju joj pružaju neizmernu podršku. 

"Oduševljena sam toplim prijemom Sarajlija. Za kratko vrijeme stekla sam veliki broj prijatelja i veoma sam srećna, jer je ovo grad u koji sam se zaljubila još pre pet godina. Sviđa mi se i što je ovde život malo sporiji nego u Beogradu ", kaže Dunja.

Iako su mediji pisali da se pevačica preselila u BiH zbog prelaska u islam, ona kaže da to nema nikakve veze sa tim, niti sa dečkom koji živi u Sarajevu. Dunja objašnjava da se sama opredelila za religiju koju je želela. 

Osim muzike, pevačica studira i novinarstvo jer želi da postigne nešto u životu. 

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/264310/dunja-ilic-presla-u-islam.html

Шта зна дете шта је ислам? Кад се сетим оног њеног спота бацам пеглу.

Њена СЛОБОДНА ВОЉА

По оној народној:

Путуј игумане, не мисли на манастир!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...