Jump to content

matematika -nova osnova

Оцени ову тему

ms.srki

Препоручена порука

I još mu lepo sa slikama objasnio zašto je proizvod 2 negativna broja pozitivan, on se i dalje drži svoje matematike koja tvrdi da je proizvod 2 negativna br. negativan broj...

istorija matematike - indiski matematičari (2-3000 godina pre nas ) uvodu pojam "proizvod 2 negativna broja je pozitivan"

iz svakodnevnice , dug a ( prestavlja negativni broj ), dobitak  b( prestavlja pozitivan broj ) , ako se više puta zadužujem po a*b ,po  sadašnjoj matematici ja sam na dobitku ( nikom ne dugujem ) što se više zadužujem , imam sve više ... sFun_bat

Подели на овим сајтовима

I valjalo bi, bilo bi lepo da kažeš šta ne valja sa mojim objašnjenjem množenja 2 negativna broja. Ja tebi stalno govorim, ali ti ne sllušaš, lepo reci šta nije u redu ono sa vektorima pa da vidim možda si na kraju ti u pravu.

Koji si ti kralj, majke mi! .mense.  Sala na strani, zanimljivo mi je koliko strpljenja imas za datu temu. Zaista. Ali, nikako odgovor da dobijes... laie_14

Подели на овим сајтовима

Opa strki bio si ovde pa što me ne udostoji da mi odgovoriš da li ima i šta to da ne valja u mom dokazu da je proizvod sva negativna broja pozitivan broj. Evo još jednom ako si slučajno preskočio

untitled.png

Promenio si ime i sliku, pa ne mogu da te poznam, sinko... 301

Nikad neces saznati sta moj imenjak zeli reci... aman  .smesko.

Salimo se malo... Ali, sve je ovo interesantno... Pratim, ali... 

Подели на овим сајтовима

Opa strki bio si ovde pa što me ne udostoji da mi odgovoriš da li ima i šta to da ne valja u mom dokazu da je proizvod sva negativna broja pozitivan broj. Evo još jednom ako si slučajno preskočio

untitled.png

Ako je po pravilima sadašnje matematike , ovo gore je tačno ,

Prirodni i celi brojevi  , ako je množenje aksiom ( ovo što si napisao je tačno ) ako je množenje skraćeni oblik sabiranja dva ( više ) istih brojeva ( ovo gore je netačno )

pr. -5+(-5)+(-5)=-15 , -5*(-3)=-15 , jer -5*(3) kada prevedemo u sabiranje -5+5+5=5 , a*b ( a -broj od koga počinje operacija , b smer radnje ( ako je pozitivan broj - ka pozitivno beskonačno , ako je negativni broj - ka negativno beskonačno ) , ali pošto je sadašnja matematika nepovezana , onda se aksiomima uvode nova pravila koja negiraju predhodna ( to je slučaj sa imaginarnom jedinicom ) ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...