Jump to content

matematika -nova osnova

Оцени ову тему

ms.srki

Препоручена порука

f(x1, x2)=x3

f(x, y)=?

Prosto samo umesto x1, i x2 stavi bilo koji broj i nisu promenljive, ali kad ih napišeš x1 i x2 u matematici se tako označavaju promenljive. I bdw u jednačini 3*x=15, x se naziva promenljiva iako je ona samo 5. Nekako mi se činilo da to ne znaš.

Znači funkcija f(x, y) sa vrednostima promenljivim x=x1 i y=x2 daje rezultat x3. To kaže prvi red.

Koja je to funkcija, (a  funkcija upravo predstavlja šta se dešava između dve ili više vrednosti pa one postaju treća) koja opisuje ovo gore. tj prvi red.

Подели на овим сајтовима

Da ako imaš x1 i x2 i treba da se nađe funkciju koja od x1 i x2 "pravi" x3.Sve to ne može da se napiše u manje od 28 karaktera i da je ovo njegovo za to mnogo bolje. I da za pripada, unija verovatno misli i za presek, i, ili, za svako, postoji itd ne postoji odgovarajući matemaatički simbol.

Nego nešto mi je sve ovo deje vu, cela ova konverzacija sa njim ne znam zašto

Подели на овим сајтовима

Atheist

2+x1-x2=x3

za x1=5 , za x2=3

2+5-3=4 , x3=4 - evo ti primer za dve promenljive , a ne samo bla bla , napiši mi ovako da vidim da postoji takva funkcija koja je zamena za - 2/.2/2+[3]3/.3/3=2/.1/3/.3/3 -

-------

2.13 Suprotno oduzimanje "2.10"
TEOREMA - U sabiranju postoji odnos gde se duži spajaju ,
ovaj odnos ostaje , ostatak se briše.
DOKAZ - 3/-/ [0 ]3=3 ili 3 /-/ [.3]3=3 , (/-/ , - u pravouganiku)
1..
3 /-/ [1]3=2 ili 3 /-/[.2]3=2
2..
3 /-/[2]3=1 ili 3 /-/[.1]3=1
3..
3 /-/[3]3=0 ili 3 /-/[.0]3=0
4..
Opšti oblik a /-/[q]b=c ili a/-/ [.q]b=c
Opšti oblik za suprotne brojeve .
5..
https://skydrive.live.com/?cid=48F411219265CF17&id=48F411219265CF17%21105 (radni listići 1, slike i formule)

Подели на овим сајтовима

Ja sam ti lepo napisao gore

f(x1, x2)=x3 f(x, y)=?

Ne razumem šta hoćeš.

A još jedno pitanje gako bi predstavio broj "i" u ovoj tvojoj matematici

2/.2/2+[3]3/.3/3=2/.1/3/.3/3

Ps što se ovoga tiče ne razumem šta znači jer nemam nameru sada da se zamajavam beskorisnim glupostima, imam pametnijih poslova. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...