Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Поздрав, ја се унапред извињавам ако је проблем до система, али више ми не изгледа да је тако...

Наиме, прво ми је банована ИП адреса без икаквог разлога, па сам морао да мењам.

Онда ми је обрисана тема пар минута након што сам је поставио, без икаквог објашњења/опомене.

Сада ми је опет банована ИП адреса, морао сам преко проксија да уђем.

Волео бих да знам о чему се ради... :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Хоћу да направим  албум слике "album name" -природа, али не разумем баш најбоље...иде прво create new album или на изаберите категорију? и како онда..иде директно upload  или линк слике? Може кратко објашњење?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Koliko članova pristupa forumu preko FB?

Kada kazes clanova da li mislis na clanove clanove ili na clanove teologe, ateiste, administratore, rimokatolike... ?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Naravno na sve.. nije mi jasno to tvoje delenje. Ako neko dolazi registrovan na forum, on je član, pa makar bio i lovac ili džokej po opredelenju.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Naravno na sve.. nije mi jasno to tvoje delenje. Ako neko dolazi registrovan na forum, on je član, pa makar bio i lovac ili džokej po opredelenju.

Ali to nije moja podela, samo ti preko noci zavale etiketu, bez pitanja.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Koliko članova pristupa forumu preko FB?

Ако си мислио на то колико се људи пријавило на форум користећи ФБ профил молим администрацију да не износи јавно неку велику цифру. То би ме дотукло. Боље да ти у том случају пошаљу цифру на ПП :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Отварање нове теме...

https://www.pouke.org/forum/topic/24633-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D1%82%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0/#entry809804

Постављање одговора на неку тему...

https://www.pouke.org/forum/topic/24633-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D1%82%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0/#entry809808

Постављање слике...

https://www.pouke.org/forum/topic/24633-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D1%82%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0/#entry809811

А за "чатовање" са неким од форумаша, прво мораш бити "пријатељ" са њиме...

А све ово си имао на претходној страници ове теме, само да си мало "загребао"

Иначе, добро дошао!

Упознајмо се-предсатвимо се

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Поздрав свима.Пробао сам све али ипак не успевам да поставим видео,односно појави се само линк.Имате ли неки савет? Хвала

Поздрав брате! Овде, али на првој страници при дну, имаш слику како се поставља видео. Јеси ли тако покушао да поставиш?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...