Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ne znam al znam da ste posekli lipe 0202_238

ne znaš ti nego google  0205_whistling

slu?ajno znam al nisam znala da je to hram gde služi o Supermen iz neke pri?e od prošle godine, doduše prošle godine nisam ni znala o Supermena https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> samo nekog Alefshina sa nekog tamo Foruma 0703_read

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Само да обавестим све чланове форума да смо на најпознатијем православном порталу http://www.pravoslavno-hriscanstvo.com/ заузели прво место. Честитам модераторима и свим члановима форума на овом успеху!

Постављена слика

Наравно, треба бити скроман и овај успех схватити као подстицај за даље напредовање у виртуелном ширењу Речи Божије што нам је свакако главни циљ!

Подели на овим сајтовима

Ма зар је могуће да данас изнесем критику форума, баш кад је "похваљен" сајт у целини.

Дакле форумаши, не заостајте за сајтом!

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ипак, још увек мислим да празнословне теме (којих има доста) треба уклонити са форума или скренути члановима пажњу да се нове не покрећу.

Брате, мораш да схватиш да смо овде због других и да се о православљу мнооооого не зна, иако формално има 90 и нешто % Срба који себе сматрају православнима. Према њима требамо бити тактични, а то у преводу значи да их требамо придобити преко оних лакших, животних и опуштајућих тема. Кажи ми, да ли ти са својим животним окружењем говориш само о теологији?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Још једна лепа вест! Ускоро почињемо са емитовањем интернет-радија на коме ћемо емитовати разна предавања, трибине, беседе, духовну музику...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Наш форум, као и сајт је окренут свима и онима који су у вери (да своју веру надограде у заједници са другима), али у истој мери и онима који нису чули за Христа, Цркву гледају као неку пежоративну организацију, скуп залуђеника или шта још... не схватајући да је Црква та која је увек била стуб државе, стуб морала, стуб културе, стуб иновација... али и то није главна поента Цркве, већ да је Црква битна због онога шта она јесте, а то је Икона Свете Тројице, фабрика вечног живота, заједница Бога и људи. Зато смо отворени према свима и следећи наш поход јесте на сајтове који се не баве директно црквеним животом, те ћемо са тим заиста стећи епитет "мисионарски". Ми у Модерацији смо за то спремни, али драги моји и ви који сте дуго у Цркви, и ви који не мислите баш исто као и ја или неко из Модерације, треба да будете широког срца и спремни за све. Тако ћете показати да сте достојни Еванђеља Христовог, да ширите радосну вест о вечном животу сваком човеку, па био он мушко, женско, дете, војник, учитељ, сељак, радник, научник... у томе је највећа етика: да положите живот свој за другога. Нема веће жртве од те.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...