Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Meda рече:
  vinston рече:

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu :)

vinstone iznenadjujes me sve vise !  :)

imas pravoslavni sajt ?  :drugarstvo:

hahahah

dobra fora :)

samo pobledaj potpis i sve ce ti se samo kasti ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

vinston рече:
  Meda рече:
  vinston рече:

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu ;)

vinstone iznenadjujes me sve vise !  ;)

imas pravoslavni sajt ?  :drugarstvo:

hahahah

dobra fora :)

samo pobledaj potpis i sve ce ti se samo kasti :)

http://www.filmske-radosti.com/forum/index.php?PHPSESSID=393f7b6b061a7fe8d7d35dd04d8052f6&action=dlattach;attach=113;type=avatar

:)

http://www.filmske-radosti.com/Jubilej%20Jugoslovenske%20kinoteke.html

:)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

eh lazarice, to mi avatar na mom forumu , mada mise ovaj vishe svidja:)

ali ima josh mnogo zanimljivih vesti ne samo ta :drugarstvo:

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Гости

Лепо је што постоји поштовање одређених чланова форума према појединим свештеницима( укључујући и моју маленкост), али бих ипак замолио те чланове да не хвале претерано те исте свештенике( што опет укључује и моју маленкост). Ми смо `залудне слуге` како каже Христос за оне који се труде да испуне оно што је он заповедио-само, дакле, радимо оно што треба да радимо. А мера, опет, свима нама на форуму треба да буду Његове речи.

Подели на овим сајтовима

ок, онда да вам отворимо странице на фејсбуку  0205_whistling

шалим се, добро де, нећемо више ни да вас поменемо 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  AlefShin рече:

??? ???? ?? ???? ? ???? ??????...??? ???? ????

ja pomislila neki hram u Rusiji, e lude žene 0311_womens

predivan je

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...