Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Неколико топлих савета за чланове форума:

-треба формирати теме о којима се може расправљати на више од једне стране, дакле избегавајмо оне које ће се готово сасвим сигурно `исцрпети` са 3-4 поруке. проверавајмо да ли се тема коју намеравамо да поставимо већ уклапа у неку постојећу тему нпр. ако имате неко питање за свештенике можете га поставити на већ постојећој теми не отварајући нову

-полако треба да гледамо да се ослобађамо копирања и пастовања разних текстова са интернета. преузети текстови треба да постоје на форуму, али не треба да чине више од 10% форума, већину треба да чине наше живе речи, оно што је наше-то је суштина дијалога

-треба илустровати, колико је то могуће, своје поруке-фотографије( ко не зна да их поставља нека ми се јави пп) имају магичну моћ привлачења па се текст тада много лакше чита

-за оне који се `стиде` да пишу-опустите се, овде вас нико неће критиковати због овога или онога, осим ако сте вулгарни, слободно учествујте у форуму, свако добронамеран је добродошао

-будите стрпљиви када поставите неку тему или поруку, наћи ће се већ неко да је обнови, тако је то на форумима

Ове препоруке не треба схватити као некакво `сољење памети` већ као најтоплије савете да би нам форум био што бољи и садржајнији, а свима нама на духовну корист и спасење!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Настасија

HelpDisc Serbia® nudi vodeća rešenja i brojne usluge za spašavanje podataka za sve tipove hard diskova:

Hiljade IT profesionalaca i korisnika kompjutera veruju uslugama Help Disc Serbia kada su u pitanju naizgled nepovratnii podaci. Izgubljeni podaci se mogu povratiti za tren oka bez obzira da li je hard disk prestao da radi, oštećen je ili je u pitanju viša sila.

http://www.datarecovery.co.yu/harddisk.html

Подели на овим сајтовима

• Гости

Напомињемо само да ћемо, као модерација, бити либералнији по питању троловања( удаљавања у дискусији од основне теме наведене у првој поруци теме) тема. То не значи да ћемо их скроз толерисати већ само да ћемо допуштати већу слободу по том питању. Такође позивамо чланове форума да поведу сами рачуна о овоме те да отварају нове теме посвећене `одлуталој теми` када до троловања дође.

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?????? ??? ??? ??????? ????????...

????, ???? ??? ??? ???? ? ???????. ???? ?? ??????? ???? ????? ?????????? ?????????. ??? ?????, ???? ?? ?????? ? ??????????? ? ???????????? ?????????, ?? ? ????????????? ??? ?? ????? ????????, ? ?? ??? ????? ????????. ??????, ????? ?? ??????? ?????? ?? ??? ???? ????? ? ???? ?? ??? `?????` ?? ?????????? ???????? ???????? ?? ????, ???? ?? ?? ???????????? ???? ?????. ??? ? ?????, ??????? ??????? ??? ?????????, ?? ?????? ?????????? ????????? ???? ????????? ?? ????? ???? ????.
O?e jedna tema povla?i drugu, jedna misao se nadovezuje na drugu...neke teme su klednostavno povezane u celinu mada deluju kao teme same za sebeali evo ja ?u pokušati što manje da spamujem :cheesy3:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

HelpDisc Serbia® nudi vode?a rešenja i brojne usluge za spašavanje podataka za sve tipove hard diskova:

Hiljade IT profesionalaca i korisnika kompjutera veruju uslugama Help Disc Serbia kada su u pitanju naizgled nepovratnii podaci. Izgubljeni podaci se mogu povratiti za tren oka bez obzira da li je hard disk prestao da radi, ošte?en je ili je u pitanju viša sila.

http://www.datarecovery.co.yu/harddisk.html

mnooooooogo su skupi ...
Подели на овим сајтовима

lepo skinesh programe sa neta i radish sam posao.

Nisam lud da dajem 50-100 eura za neki posao koji kogu sam da uradim.

Tako sam sluchajno zakljuchao particiju i nisam mogao da pristupim. A puna muzike i filmova, nije dolazilo u obzir da je brishem. Mada sam skoro digao ruke. Pitao ljude trazili mi neke pare, reko neka hvala. Malo guglao nashao programchic, prebacio podatke na novu particiju i uzivao u muzici :cheesy2:

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Има ли овде опције "поправите " након уноса текста?

Не догађа се често, али се догађа, а неки пут погрешно слово може да

промени смисао.

Дакле помоћ, како се улази у сопствени пост да би се изменио?

Подели на овим сајтовима

??? ?? ???? ?????? "????????? " ????? ????? ????????? ?????? ?? ?????, ??? ?? ??????, ? ???? ??? ???????? ????? ???? ????????? ??????.????? ?????, ???? ?? ????? ? ????????? ???? ?? ?? ?? ????????

imaš u desnom gornjem uglu samog posta opciju, izmeni, citat i ukloni  :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Код сваког твог поста имаш опцију ЕДИТ

и ту уђеш и мењаш шта хоћеш.

Имам и ја питање:

како да наместим да ми обавештења порука на yahoo

пишу лепо ћирилицом (мени пише све нешто безвезе).

И зашто ми у тим порукама не пише на коју је тему стигао одговор?

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...