Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

То ће моћи на новом Жру који ускоро представљамо, с тим што ће постојати 5-6 предифинисаних позадина те ће свако да подеси ону која му одговара.

Искрено, ја и волим да нам сајт изгледа као дечија сликовница :)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Не ради вам линк Питајте администрацију

па сам приморана да отворим тему.

изгубих пола сата да нађем. Ако је има , нисам је нашла, молим пребаците питање у постојећу.

Хвала

Питање сам осликала :)

admin.jpg

Линк https://www.pouke.org...lomljenog-srca/

Хвала за одговор.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Опција за поправљање поруке постоји и траје 10 минута после постављања поруке, касније ту опцију имају сами администратори.

Најбоље је да ту поруку пријавите Администрацији и замолите да вам је среде. Увек излазимо у сусрет.

Подели на овим сајтовима

možda mi moglo da se razmotri povećanje roka od 10 min na 24 časa

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Опција за поправљање поруке постоји и траје 10 минута после постављања поруке, касније ту опцију имају сами администратори.

Најбоље је да ту поруку пријавите Администрацији и замолите да вам је среде. Увек излазимо у сусрет.

Хвала на одговору, а немам ни тих десет минута...

Волела би да занам зашто смо ограничени са 10... или колико год?

Интересујеме разлог, волела би да знам.

Нека злоупотреба?

Кршење кодекса части?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, могућност злоупотребе заједнице и губљење смисла разговора. Постоји разлика између online заједнице и друштвене мреже. На друштвеној мрежи свако објављује шта хоће и сам може да брише или не брише... овде је ситуација другачија. Администрација је та која брине да ствари иду добрим путем...дакле, много је већа одговорност али зато и озбиљнији начин разговора.

Иначе, ускоро планирамо да уведемо могућност пшрављења интересни група и страница те ће свако ко направи своју групу имати сва администраторска овлашћења на њој, много боље и смисленије него на фејсбуку.

За сада остаје 10 минута после поруке, што је сасвим довољно да члан исправи могуће грешке.

Ако се грешке поткраду и после тога увек постоји могућност да се порука пријави администрацији која ће средити ствар.

Подели на овим сајтовима

Да, могућност злоупотребе заједнице и губљење смисла разговора. Постоји разлика између online заједнице и друштвене мреже. На друштвеној мрежи свако објављује шта хоће и сам може да брише или не брише... овде је ситуација другачија. Администрација је та која брине да ствари иду добрим путем...дакле, много је већа одговорност али зато и озбиљнији начин разговора.

Иначе, ускоро планирамо да уведемо могућност пшрављења интересни група и страница те ће свако ко направи своју групу имати сва администраторска овлашћења на њој, много боље и смисленије него на фејсбуку.

За сада остаје 10 минута после поруке, што је сасвим довољно да члан исправи могуће грешке.

Ако се грешке поткраду и после тога увек постоји могућност да се порука пријави администрацији која ће средити ствар.

А извините какву злоупотребу ако је омогућен само да коригује своје постове?

Подели на овим сајтовима

А извините какву злоупотребу ако је омогућен само да коригује своје постове?

нпр. избрише увредљиви део поруке и измени смисао и тежину своје речи

онда узме улогу жртве када друга страна оправдано реагује на провокацију

ти касније кад читаш видиш да и није било грубих речи и да је друга страна претерала, кад оно међутим...

опробана ствар

дешава се

Подели на овим сајтовима

Хвала Иване Илићу на појашњењу.

Нисам се сусретала са таквом ситуацијом.... : )

Подели на овим сајтовима

• Гости

Можеш да промениш изглед позадине као и боју форума...

Ако Бог да, па ускоро одрадимо огућност прављења страница, омогући ћемо сваком члану да прави интересне групе па ће бити још интересантније и још корисније за оне који желе да читају одређене ствари...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...