Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 3 weeks later...

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

велика конкуренција

па се лако пада...

ха интересантно је то...

него, узми ти лепо неки просек

па да видиш шта је заправо...

статистичка истина  :)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

gde mogu da uzmem prosek, kada se na guglu koliko smo uspeli da zakljuchimo prvo vide najkomercijalniji sadrzaji... :(

da po?nemo da napla?ujemo po re?i  :)

?el treba da se prijavimo i an Aleksu, au odkada ovo nisam radila, podizanje rejtinga joooj

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu ;)

vinstone iznenadjujes me sve vise !  :)

imas pravoslavni sajt ?  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

pa dobro da ipak ne budzimo statistiku, pa ne bavimo se marketingom ;)

i da ho?emo ne možemo

za rejting se koristi sistem jedinstvenih poseta :)

ko nam menja HTML kod, mogu da mu pošaljem kod za broja? jedinstvenih poseta da ga ubaci, dakle broji samo posete prvi put kada neko u?e na sajt

uostalom ima ih na netu bezbroj besplatnih  :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...