Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

у овој теми можете постављати питања и тражити помоћ како да поставите слику, аудио или видео снимак, или генерално питање или проблем на који будете наишли у самом раду форума. dada

помозите нам похвалама и критикама да будемо бољи и да се лакше снађете!  :drugarstvo:

молим вас унапред за мало стрпљења  0202_238

Подели на овим сајтовима

Мени треба техничка помоћ да откључам једну тему  :smiley:

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање ,ако може?

Не могу да слушам радио,пробала сам више пута,појави се прозор плејера али не могу да пустим.Па,не знам о чему се ради?

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

реци ми прво који је браузер у питању?

да ли имаш инсталиран flash plugin?

да ли користиш неке нестандардне plugin-ове?

да ли имаш скајп, како бисмо најлакше решили проблем?

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!!!Jedno pitanjce:Da li postoji mogucnost da na pocetnoj strani sajta postavite neki dobar pravoslavni kalendar?Puno uspeha u daljem radu i svako dobro od Boga!!!

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Један лингвистички савет-пише се Христос у номинативу, али у дативу, генитиву итд. се не пише ово -ос на крају, тако да добијамо Христа, Христу итд.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

кад се одјављујем, поново се пријављујем да се одјавим,

мислим да се пријављујем и одјављујем истовремено?  0442_feel  и то ми се дешава само овде, повремено.

Подели на овим сајтовима

zashto se sa tim istim razlogom ne vrati, pa da ljudi imaju IZBOR, a ne da nam se namece nechiji neukus?

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све оптужбе, било које врсте, на Епископе и свештенике ће се на овом форуму давати под пуним идентитетом, дакле именом, презименом и тачном локацијом( као и навођењем надлежног свештеника).

Такође, било какво улажење у било чији лични живот се неће дозвољавати, било да се ради о Епископу, свештенику или члану форума.

Подели на овим сајтовима

zashto se sa tim istim razlogom ne vrati, pa da ljudi imaju IZBOR, a ne da nam se namece nechiji neukus?

??????? ???? ????? ???

Vidi ovako, meni je cirilica kao pismo koje se koristi na internetu ogavno.

Posto sam dizajner po struci jako mi smeta taj neukus. Ranije sam imao mogucnost da biram jezik na forumu, engleski ili srpsku cirilicu. Normalno da sam izabrao engleski. A sada je taj izbor onemogucen, ali eto dobri ljudi su mi prebacili na engleski iako sam to ne mogu da uradim.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...