Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Добих у свом доњем делу браузера линијче слично оном какво беше и на facebook-у, па ме интересује како је могу исто (линијче) и да користим? Како се прави friend list?  0304_smile4

friend list правиш у профилу, додајући корисничка имена која желиш да ти се појаве у опцији за чет.

остале опције су ваљда здраворазумске, а мош и да пробаш шта чине - неће се побаталиш  0304_smile4 sideways9

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи, вечерас је покренут нов подфорум "дечија страница". Води га наша Протиница Валентина.

Она ће сигурно знати шта ту треба да буде. Помозите јој:

https://www.pouke.org/forum/index.php/board,155.0.html

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи,

тренутно постоји проблем око учитавања странице зато то постављамо резервну базу и због повремених радова на форуму. Као то смо већ најавили ускоро ћемо поставити потпуно редизајниран сајт и форум, па за сада имамо доста тестирања да би све на крају било савршено.

Због тога сви морамо бити стрпљиви.

Подели на овим сајтовима

Oče kod mene je sve uredno.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

такође.

пс. крш ти је хром, стави фајерфокс  navijanje

Чек, имаш или немаш проблем?

Просто не могу да верујем да је једино проблем код мене.

Подели на овим сајтовима

такође.

пс. крш ти је хром, стави фајерфокс  navijanje

Чек, имаш или немаш проблем?

Просто не могу да верујем да је једино проблем код мене.

немам.
Подели на овим сајтовима

oce ivane, je li vam problem ova plava strelica u gornjem lijevom uglu? ne znam je li ovo od neke pomoci, ali jednom sam kod prijatelja umjesto normalne strelice vidjela neku figuricu sneska bijelica, drugi put neko kuce... rekli su mi da se moze nastelovati da ne bude klasicna strelica (negdje u podesavanjima, ne znam tacno) i da to stavljaju zbog djece jer im je tako interesantno. mozda je to?

medo, meni je hrom super, na nekom prastarom kompjuteru kojeg zovemo komposaurus radi brze nego mozila ikada

Подели на овим сајтовима

oce ivane, je li vam problem ova plava strelica u gornjem lijevom uglu? ne znam je li ovo od neke pomoci, ali jednom sam kod prijatelja umjesto normalne strelice vidjela neku figuricu sneska bijelica, drugi put neko kuce... rekli su mi da se moze nastelovati da ne bude klasicna strelica (negdje u podesavanjima, ne znam tacno) i da to stavljaju zbog djece jer im je tako interesantno. mozda je to?

medo, meni je hrom super, na nekom prastarom kompjuteru kojeg zovemo komposaurus radi brze nego mozila ikada

скроз с десна, поред дугмета ЈОШ има празно поље. то је баг до браузера, не очитава лепо код који је везан за слику и облик сајта.

хром је бржи за неке ствари, ал колико је једноставнији, толико и маши.

фајерфокс је ем најстабилнији, ем најмодуларнији.

експлорер је стандардна нула за све остале браузере, сви се труде да буду бољи.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :drugarstvo: link=topic=2183.msg460802#msg460802 date=1307570687]

скроз с десна, поред дугмета ЈОШ има празно поље. то је баг до браузера, не очитава лепо код који је везан за слику и облик сајта.

хром је бржи за неке ствари, ал колико је једноставнији, толико и маши.

фајерфокс је ем најстабилнији, ем најмодуларнији.

експлорер је стандардна нула за све остале браузере, сви се труде да буду бољи.

u, pa imam i ja to prazno polje, a trenutno koristim hrom. meni je ok za ovu starudiju mada na normalnom (hocu reci novijem) kompjuteru imamo mozilu i ok je. eksplorer je katastrofa

dakle, oce ivane, niste jedini staniiiiiii

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...