Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

... cisto sumnjam da je bilo "slucajno" ... jeste li sznali odakle je udarila "promaja" .... 0102_laugh

Јесмо. Био је проблем са сервером, сређено је. Иначе, имамо веома лепу сарадњу са хост компанијом, одлично раде свој посао за разлику од прошлих који су се жалили на велику посећеност.  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Данас смо поставили још једну нову опцију:

Испод слике на налогу можете било којем члану да се захвалите на поруци, или у супротном да му се не захвалите.

Трудите се да захваљујете  1000000001010

ја то не видим  crvenilo

може ли бити да тога код мене уопште нема?

Подели на овим сајтовима

ma kakav tvoj nalog... ovo sam uslikao stranu koju upravo gledamo i ja i ti.... vidiš li ovo što sam uokvirio na slici gde piše ćirilicom,iznad tvog avatara ZAHVALI SE...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

DA... Zaboravih da napomenem jednu sitnicu... ne možeš SEBI da se zahvališ tako da niko ne vidi to kod svog avatara  1000000001010 crvenilo :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ма контам, ако н'умем се захвалим не значи да сам ретард  crvenilo

него питам, ако можеш да уђеш у налог а ти уђи да видиш да се из моје перспективе то не види. можда треба да подесим нешто али не умијем.

није битно на крају крајева, то су само захвалнице а не питање не знам ти чега... али почиње да ме нервира

ајде види  1000000001010

Подели на овим сајтовима

зар јесте? јер ја то и даље не видим...

:drugarstvo:

pa šta se onda kliberiš u prethodnom postu    1000000001010 crvenilo :drugarstvo: algabacaju

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

crvenilo ко, ја?  :drugarstvo: 

ево нећу више

:drugarstvo:  algabacaju  :group111:

ништа, нема везе. хвала на труду  1000000001010  само немој да послије буде да сам незахвална... јер се никад никоме нисам захвалила  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...