Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu :)

vinstone iznenadjujes me sve vise !  :)

imas pravoslavni sajt ?  :drugarstvo:

hahahah

dobra fora :)

samo pobledaj potpis i sve ce ti se samo kasti ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

ono shto je veoam neverovatno je kako taj renk niko ne razume. Jednom si na prvom mestu vec sledeceg trenutka si na 50-om...

vidim po svom sajtu ;)

vinstone iznenadjujes me sve vise !  ;)

imas pravoslavni sajt ?  :drugarstvo:

hahahah

dobra fora :)

samo pobledaj potpis i sve ce ti se samo kasti :)

http://www.filmske-radosti.com/forum/index.php?PHPSESSID=393f7b6b061a7fe8d7d35dd04d8052f6&action=dlattach;attach=113;type=avatar

:)

http://www.filmske-radosti.com/Jubilej%20Jugoslovenske%20kinoteke.html

:)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

eh lazarice, to mi avatar na mom forumu , mada mise ovaj vishe svidja:)

ali ima josh mnogo zanimljivih vesti ne samo ta :drugarstvo:

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Гости

Лепо је што постоји поштовање одређених чланова форума према појединим свештеницима( укључујући и моју маленкост), али бих ипак замолио те чланове да не хвале претерано те исте свештенике( што опет укључује и моју маленкост). Ми смо `залудне слуге` како каже Христос за оне који се труде да испуне оно што је он заповедио-само, дакле, радимо оно што треба да радимо. А мера, опет, свима нама на форуму треба да буду Његове речи.

Подели на овим сајтовима

ок, онда да вам отворимо странице на фејсбуку  0205_whistling

шалим се, добро де, нећемо више ни да вас поменемо 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Креирај ново...