Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Где је моја овчица???  :cmizdrenje:

Или ја имам лош сигнал па је не видим???  89898989898989

0110_hahaha

Ајде да ти верујем...

али нема мене...  0110_hahaha

Биће боље сутра, надам се!!!  bliss jeeee

Moжда се окреће на ражњу  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1314_womens' />
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Zna li neko gdje se na forumu može nalaziti ova ikona

Постављена слика

sa molitvom ispod? Treba jednoj našoj sestri - pa ako neko za neka nam pomogne.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

има нешто код мамице...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6320.msg186497.html#msg186497 

и још на неким странама...али не видим да негде има са текстом...тражим даље  :cheesy2:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

јел ово Богородица или света Петка,М?  :cheesy2:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

јел ово Богородица или света Петка,М?  dobar decko

Пресвета Богородица, румунска барокна ... мислим да је или чудотворна или мироточива, нисам сигуран ...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,677.msg67348.html#msg67348

Подели на овим сајтовима

hvala пуно браћо и сестре.  jahojao234 shuntavilo2 aman facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

да, слободно, па да помогнемо.

има времена до 19,30ч ...

hvala Bojim se da ću Vam oduzeti dosta vremena ,javiću se kad malo savladam ovu tehniku (ako savladam) bangin :( za sada lutam pa se često izgubim greengrin ali  89898989898989juče sam uspjela slušati predavanje iz arhive dada :) :) nasznak
0405_feelJa večeras polazim u školu poklon :(nisam sigurna šta sam uradila da li sam se uopšte priključila da mogu ići u školu dada Ako imaš vremena pomoziiiii miiii.... :) :cheesy: nasznak

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

да, слободно, па да помогнемо.

има времена до 19,30ч ...

hvala Bojim se da ću Vam oduzeti dosta vremena ,javiću se kad malo savladam ovu tehniku (ako savladam) bangin dada za sada lutam pa se često izgubim shuntavilo2 ali  89898989898989juče sam uspjela slušati predavanje iz arhive dada dada 29dz8zk nasznak
0405_feelJa večeras polazim u školu 8086.gif :(nisam sigurna šta sam uradila da li sam se uopšte priključila da mogu ići u školu dada Ako imaš vremena pomoziiiii miiii.... molimolihttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/bighug.gif nasznak

Mamic, nemoj da se sekiraš, molim te, večeras ćemo zajedno da "provalimo" tehniku!!!  1405_love

Подели на овим сајтовима

Нема смисла да пријављујете своје поруке уреднику овог форума!

Ево јавно да се самопријавим, има две сличне поруке на теми о ЈАВИТЕ СЕ уколико Вам треба нека икона

прва је фелерична, а друга нема грешке :)

па ако може прва да се смакне 4chsmu1

п.с. измена

пошто важи правило тике-тике тачке, нема више враћке,

« Одговор #248 послато: 01. Август , 2010, 21:43:34 » је са грешком

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...