Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

imate na nekoliko mesta opciju da se ulogujete...sa početne strane foruma,sa početne strane sajta i iz opcija na početnoj strani sajta iz menija pod opcijom JOŠ....i mene nekad zeza sa foruma ali sa naslovne strane sajta mislim nikada do sad nije...u svakom slučaju probajte na sve načine.1 uvek pali...  0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Најбоље је да слике постављаш преко овог сајта

http://tinypic.com/

Једноставно је и брзо. Подигнеш слику на њихов сајт и прекопираш линк који има оно IMG

Ево како треба да изгледа да бих ја подигао неку слику са мог компа:

[IMG]http://i40.tinypic.com/nqagpt.jpg[/IMG]

И ево како изгледа сада

Постављена слика

Значи, само прекопираш у нову поруку линк и то је то. Просто ки шебој  grouphug

Одлично објашњење - послах своју прву слику...  vaistinu
Подели на овим сајтовима

imate na nekoliko mesta opciju da se ulogujete...sa početne strane foruma,sa početne strane sajta i iz opcija na početnoj strani sajta iz menija pod opcijom JOŠ....i mene nekad zeza sa foruma ali sa naslovne strane sajta mislim nikada do sad nije...u svakom slučaju probajte na sve načine.1 uvek pali...  0442_feel

Да, изгледа да добро ради логовање са насловне стране, хвала!
Подели на овим сајтовима

И ја не могу да се улогујем на форум и такође и мени нон стоп стоји та порука у врху броузера

Notice: Undefined index: language in /home/jpoukeao/public_html/forum/Settings.php  on line 34

па испробах све могуће броузере и ево тренутно сам са Гоогле хроме али има једна занимљивост па тако када покушам да се улогујем нормално не дозвољавами а линк овак изгледа

https://www.pouke.org/forum/index.php?PHPSESSID=a070953c2af27a09be37482f3ef50ef0&action=login2

али када сам променио ову задњу цифру  број 2 у број 1 ја сам сасвим нормално се улоговао

https://www.pouke.org/forum/index.php?PHPSESSID=a070953c2af27a09be37482f3ef50ef0&action=login1

такође када се из логујем то ми никако не успева јер поново ме постави у положај као при логовању

узгред има још једна ствар и никако ми није јасно зашто је то тако а то ми се јавља само код Мозиле

Фирефокс а то је да ми је форум минијатуран још мало па оде у микро ево и прилог као доказ

Постављена слика

и то само на овај форум и нигде више а на све остале Броузере је сасвим нормална страница . 0409_feel

имам један предлог да ми дате овлашћење да вам ја средим сајт  sFun_bat........................... Постављена слика .......... Постављена слика ..................... Постављена слика ................... Постављена слика ........... Постављена слика......  Постављена слика

ухххххх....баш сам се издувао  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Нигдје нисам успјела да нађем (што не значи да не постоји  319.gif) тему гдје могу да се постављају текстови духовних пјесама, и можда скупа с њима и аудио верзија. Постоји ли такво што на ЖРУ? Унапријед  hvala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Дакле, опет смо имали проблем са сервером, што је донекле постала нормална ствар. Врло смо незадовољни радом хостинг компаније, која врло лоше ради свој посао. Највероватније ћемо сајт пребацивати на други сервер, што не на неколико дана направити застој са родом, због огромне базе података коју сајт поседује.

Подели на овим сајтовима

Па питање је да ли може да се нађе добро решење у шерованом хостингу (више сајтова користи исти веб сервер и сервер базе података), јер је доста велика посета а и база је порасла, сви ти хостинзи не знам колико могу да помогну. Можда ће морати да се изнајми посебан сервер само за овај форум :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

О томе одавно размишљамо, с обзиром да ћемо покренути и неколико нових сервиса, који ће заузимати доста простора.-

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...