Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ево имам ја једно питање... Никако да провалим, а сигурно је једноставно... Како да додам фотографију са свог рачунара, из тамо неког албума на локалном диску?

Isti problem imam i ja!?

I meni treba pomoc kada zelim sa svog kompa da ubacim sliku..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Слику са свог компа, потребно је да негде "уоблачите", тј. да она већ постоји на некаквом другом серверу... Уколико нпр. имате Фејсбук, потребно је само слику са Фејсбуука "шеровати" на Форум... Уколико не, треба да отворите налог на неком "фотобукету" и сличним "облацима" за смештање слика... Наравно, то увек можете учинити и директно са свог компа директно на Форум, али ту сте ограничени на само 500 бајта...

Imam nalog na fb..

Подели на овим сајтовима

Одите на, на пр. www.dodaj.rs , изаберете фотографију са компа, кликнете DODAJ (имате опцију испод да коригујете величину слике, да овде не би била превелика - опција "додатне могућности"). Копирате URL датотеке, вратите се на форум, тј. на тему где желите да убаците фотографију,  кликнете на иконицу image (ево је одмах испод смајлија :) ). Убаците URL који сте копирали, кликнете ОК и готово :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ako se slika kopira direktno sa fejsa, mislim da moraju privacy settings te slike na fejsu da budu na 'public', inače je neće ovde videti niko osim postavljača.

Подели на овим сајтовима

Ako se slika kopira direktno sa fejsa, mislim da moraju privacy settings te slike na fejsu da budu na 'public', inače je neće ovde videti niko osim postavljača.

То да, али мислим да је приликом постављања слике на Фезбук, то већ дифолтна вредност, тако да нико не води рачуна о томе, тј. код већине је већ јавно доступно свима...

Подели на овим сајтовима

Наравно, увек можете на самом Форуму да ускладишптите слике које хоћете да шерујете после по темама, тако што направите своје личне албуме...

https://www.pouke.org/forum/gallery/

Чисто да пробам дали ово функционише...А паметан увек пише :)

1524880_708940965797394_391383353_n

Подели на овим сајтовима

Чисто да пробам дали ово функционише...А паметан увек пише :)

1524880_708940965797394_391383353_n

Ево сад и слике :)

1524880_708940965797394_391383353_n.jpg

Дакле, требала си "на ову" мацу са Фејсбука да кликнеш "десним мишем" и када се отвори мени да кликнеш на "копирај УРЛ адресу слике". Затим само ту адресу "залепиш" у онај простор, који ти се отвори када кликнеш на ону сличицу која се налази "за једну дужину лево" од смајлића код нас на Форуму-потврдиш, и ето слике на коментару :)

Подели на овим сајтовима

Хвала, значи до мене је, у ствари до миша. Имам проблема с мишем већ неколико дана, напомиње да му је вријеме пензије.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

"Како да...?" - вечито питање, још од кад су први кућни компјутери стигли у народ... Кад смо превазишли учитавање програма Turbo 250 и потом игрица са музичких касета, дошао је на ред интернет и сналажење са свим његовим зачкољицама. На овој теми - у фотострипу - можете да видите како решите најзначајније ствари на форуму - корак по корак....

pomaze Bog,braco i sestre!

Zovem se Rada,iz Republike Srpske,stari sam clan tj bivsi,a sad evo opet,novi

Подели на овим сајтовима

Dobro nam opet dosla... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...