Jump to content

Сепултурисање

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 392
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Vise sam post-black metal fan,ali postujem black metal zbog čistote izraza.Doduše Borgire sam najmanje slušao,ali i najmanje su mi zanimljivi.Ovo gore je simfonična progresiva...a tek njihova antihrišćanska propaganda mi uopšte nije zanimljiva...bzw.

Black treba da bude atmosferičan nešto kao ovo i naravno da se bavi tematikom kao što je depresija,samoubistvo,hladnoća,smrt... :

Подели на овим сајтовима

od blek metala su mi okej samo dark fjuneral zbog svojih predobrih rifova i fino melodichnih pesmica, a jedino dobro shto blek metal ima da ponudi to su tri albuma imortala- at the heart of :cheesy:, damned in black i sons of northern darkness.

ovo je pravi blek metal, sho bi se reklo- odlichna blek metal pesma:

a ovo je kvalitet:

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми.  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми.  prst ka dole

Па у зависности од интерпретације песме од Диму Боргира "Sacrilegious Scorn" и не мора бити сатанистичка. Можеш глат да је употребиш супротно, у одрицању од Сатане и да је рецитујеш на крштењу. И таман на крају песме има: "You can never corrupt me again." О Сајленсер и ово друго нису сатанистички него дипрешн-блек...

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...