Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Slusajte ovo kidanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 za ljubitelje power metala cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 Za Rogi-ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 nikako bre, emanuil, samo album imortal, gde peva barlou! on chini toliku razliku da to nije normalno 0102_laugh http://www.youtube.com/watch?v=wquboYw-acY cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 Не знам да ли је било, а мрзи ме да проверавам... У сваком случају: http://www.youtube.com/watch/v/R-nWczD9NwA Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 Samo da se neko ne sablazni Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 20, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2011 Vise sam post-black metal fan,ali postujem black metal zbog čistote izraza.Doduše Borgire sam najmanje slušao,ali i najmanje su mi zanimljivi.Ovo gore je simfonična progresiva...a tek njihova antihrišćanska propaganda mi uopšte nije zanimljiva...bzw. Black treba da bude atmosferičan nešto kao ovo i naravno da se bavi tematikom kao što je depresija,samoubistvo,hladnoća,smrt... : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @emaniul: mislis ovako: http://www.youtube.com/watch?v=z1zB5435iFA Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 @maxwell > da o tome pričam. - full of pain! Ne znam jesi li slušao Diagnose:Lebensgefahr ,side projekat Nattramn-a iz tog benda Silencer. (nije black,ali jeste jeziva amtosferična priča) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 od blek metala su mi okej samo dark fjuneral zbog svojih predobrih rifova i fino melodichnih pesmica, a jedino dobro shto blek metal ima da ponudi to su tri albuma imortala- at the heart of :cheesy:, damned in black i sons of northern darkness. ovo je pravi blek metal, sho bi se reklo- odlichna blek metal pesma: a ovo je kvalitet: cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми. 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 dobro, dark fjuneral treba sigurno da ide u satanizam u muzici.. a sada neshto shto je chista umestnost, danas sam kupio kartu za koncert, pa sam pod utiskom, poshto nisam bio na prva dva kad su dolazili :229229229: cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми. prst ka doleПа у зависности од интерпретације песме од Диму Боргира "Sacrilegious Scorn" и не мора бити сатанистичка. Можеш глат да је употребиш супротно, у одрицању од Сатане и да је рецитујеш на крштењу. И таман на крају песме има: "You can never corrupt me again." О Сајленсер и ово друго нису сатанистички него дипрешн-блек... Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука