Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 колико се сећам ''сатанизам у музици'', имајући у виду неколико последњих песама и група које су отворено супротног карактера од смисла овог форума, је на другој теми. dadaПа у зависности од интерпретације песме од Диму Боргира "Sacrilegious Scorn" и не мора бити сатанистичка. Можеш глат да је употребиш супротно, у одрицању од Сатане и да је рецитујеш на крштењу. И таман на крају песме има: "You can never corrupt me again." О Сајленсер и ово друго нису сатанистички него дипрешн-блек...пази, једно је лепота срца које може да види лепо у депонији, али још само да објаснимо бенду диму боргир да нису мислили против Бога кад су певали ту песмицу за крштење prst ka dole facenew22222222мисим дај, ПОГЛЕДАЈ шта си ставио. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 пази, једно је лепота срца које може да види лепо у депонији, али још само да објаснимо бенду диму боргир да нису мислили против Бога кад су певали ту песмицу за крштење :drugarstvo: мисим дај, ПОГЛЕДАЈ шта си ставио. Они је нису наменили да буде покајничка песма Богу, али ја када је слушам ја је тако доживљавам. Тачно све што они хунле и одричу се Бога, све то исто ти можеш рећи за Сатану, и ето песмице за крштење. Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Batalite se svadje o Borgiru i burgijama slusajte Odina :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 aquilio --- Ovo je nešto najljepše što sam čuo u zadnje vrijeme i jedan od top 5 albuma za 2010 godinu. slechtvalk a forlorn throne divided by malice A evo i jednog malo je reći remek-djela.Symphony X - "The Odyssey (Part I - VII)" sa albuma "The Odyssey" iz 2002 godine.Inače uvjek bi je bilo zanimljivo da je Symphony X ustvari Betovenova X-ta neodsvirana simfonija,mislim tako je rekao to jedan od članova benda kada su ga pitali odakle ime za bend Zbog dužine pjesme video je podijeljen u 2 klipa.Neko se potrudio pa je i napravio video sa isječcima iz filma The Odyssey. Pjesma traje nezaboravnih 24 minuta - prava umjetnost,ako govorimo o metal muzici - uživajte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 kai hansen el padre del power metal 0205_whistling http://www.youtube.com/watch?v=Fy948CGua5g cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mDbsdD6SdJw From the core of my being comes this promise to myself that I won't break my honor before all. A one-way mission through life, I won't change my course. There's far too much to experience and accomplish to waste a precious second drunk or hazed. An effective revolutionairy through the clarity of mind that I've attained. I see it all for what it is as Gommorah's Season Ends in the grave. So many have become demoralized that now a change must be forced or all will perish in the lunacy once it befalls. Parasites gnaw at the basis, their vulgar ways bring pointless ends. Perpetuating the degeneration. In this self is all I need with this oath that keeps me free. To this I am forever true. I am straight edge. I am straight edge. I am straight edge. I am straight edge. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GHBrmX__tI8 cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Dva muzičara zaglavila u tajlandskom zatvoru zbog krijumčarenja droga, dobili smrtnu kaznu i čekaju na izvršenje. Jedan od njih bio turbo-folkovi pjevač a drugi heavy-metal gitarista. Pred samo pogubljenje pitali ih za posljednju želju, taj "turbo" kaže, ma ja bih da vam svima otpjevam jednu svoju pjesmu. OK, može pa pitaju tog heavy gitaristu, šta bi ti? On reče: no šta, da me pogubite prvog, jasna stvar! sHa_sarcasticlol Moj naj... češki metalac, prvo nekakva ta njegova metal balada Aleš Brichta - Barák na vodstřel, House for demolition oZEwqU1sCXY videoklip 1994 Ales Brichta Band - Metalomanie Isti on ali sad nešto tvrđe, tvrdo i naživo Z4DXw6C-Fqk Live at Czech Rock Block 2008, Plasy, 02.08.2008 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Мој син слуша овакву музику, а ја, кад ми се нешто допадне, питам шта је . Ево ово ми се допада, али не знам да ли одговара теми klapklap . и ово Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Браво Нина и за твог сина и тебе... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif А сад сепултурисање у правом смислу те речи ,јер су Мах и Игор Кавалера снимили нови албум... 0442_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука