Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 E ovako, potrebni su mi članovi za novu grupu koju hoću da osnujem! Radi se o groove metalu (tipa Sepultura, Pantera, Lamb of God) sa etno uticajima, najviše gusli. Potrebni su mi svi muzičari koji su volji raditi samnom! Znači gitaristi, basisti, bubnjari i guslari https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Po mogućnosti oko '90 godišta! Naravno, muzičke teme će biti srpska kultura, verovanja i religija! е па , ништа.... Ја и о. Иван смо мислили да се пријавимо али смо '70 и неко годиште.... Шалим се. namrsten Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Da su samo gusle mogao bi, ali ovako ... jok namrsten .... U to ime zapevajmo .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Necrofenser Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Rambo amadeus kralj! Bez uvrede, ovo sam više zamislio kao mladi bend, a ne grupu staraca 4chsmu1 Nakon 3 demo albuma! Konačno prvi full lenght album!!! http://www.mediafire.com/predragbajic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 confused :bla: smej.gif .... Dobro ti nama došao Necrofenser 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Necrofenser Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 :bla: smej.gif smej.gif .... Dobro ti nama došao Necrofenser confused .... 4chsmu1 Hvala! Nakon 3 demo albuma! Konačno prvi full lenght album!!! http://www.mediafire.com/predragbajic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 E ovako, potrebni su mi članovi za novu grupu koju hoću da osnujem! Radi se o groove metalu (tipa Sepultura, Pantera, Lamb of God) sa etno uticajima, najviše gusli. Potrebni su mi svi muzičari koji su volji raditi samnom! Znači gitaristi, basisti, bubnjari i guslari 0205_whistling Po mogućnosti oko '90 godišta! Naravno, muzičke teme će biti srpska kultura, verovanja i religija! Да сам млађи имао би ме као бубњара 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Metallica - My Friend of Misery/Solo 6/20/93 Switzerland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ^Много ти то нешто слабо... паз сад ово диже адреналин алал вера Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Za malo se svojevremeno ne istetovirah sa RATM dada .... Jedan od najboljih bendova ikad .... mense0198626478946378946 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Za malo se svojevremeno ne istetovirah sa RATM :cheesy: .... Jedan od najboljih bendova ikad .... mense0198626478946378946 8086.gif 0110_hahaha dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ne diraj mi fiću!!! dada 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 нађи live in toronto да чујеш како му је пуко глас на пола концерта и невероватне фалшеве ... супер су им студијске ствари, али нисам нешто одушевљен концертима. иначе, мени су њихови албуми # Cowboys from Hell (1990) # Vulgar Display of Power (1992) # Far Beyond Driven (1994) прејаки 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 uh koliko puta sam se slomio uz ovu stvar na šutki.... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука