Драшко Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Шта фали Петру Граши и Масиму Савићу? не фали ништа, бољи су од Оливера Калембер је исто одличан него нам је краљ облака хтио запржит чорбу Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 svako ima svoje misljenje.ja volim i olivera i kalembera i poneku od cetinskog,odrasla uz nove fosile i misu kovaca. boli me briga za politiku ima je i gde treba i gde ne treba. valjda muzika treba da spaja bez obzira na politiku. mislim stvarno... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Da, ti voliš Olivera, dokle on govori da ti ništa ne valjaš i ostalo. Baš fino.. mislim stvarno. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Браћа Бегићи су закон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 a koja vajda od mrznje? p.s.mene mrze,ja ne mrzim,i bas mi je lepo. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ljudi,nemojte nipodištavati Olivera kao muzičara zato što je izjavio da ne želi pjevati u Beogradu.Htjeli mi to priznati ili ne njegova muzika je čista umjetnost,a njegove razloge što ne želi da dodje u Bg ne bih komentarisala.Jedno je osudjivati jedan njegov stav,a sasvim drugo dovoditi u pitanje citav njegov rad na polju muzike. Jedna od omiljenih Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A to što mrzi tvoju majku, tvog oca, tvoju sestru, brata, ako imaš decu i tvoju decu, to ništa, ti ga dalje voliš? Ma da se zadivim tvojoj ljubavi.. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ал зато Раде редовно навраћа. Па опет ни он не ваља. U poslednje vreme Šerbedžiju prozivaju na forumima gde mnogi iznose negativan stav o poznatom umetniku. - Ništa ne čitam. Iako znam da sigurno ima ljudi koji ne mogu razumeti moje pacifističke stavove ja ih ne mogu ubediti da sve što činim, činim u dobroj nameri - da ne bude rata, da se ljudi različitih religija i nacionalnosti razumeju i uvažavaju. Jednostavno, ne mogu da prihvatim niti da razumem svet mržnje i nasilja. Želeo bih da svi ljudi budu srećni na ovome svetu i ne mogu da mrzim nikoga - ističe glumac. Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 oh, izvinjavam se onda. nisam odmah shvatio da si hteo da kazes da hrvati imaju izuzetno talentovane muzicare. ali slazem se sa tobom. imaju! 138999 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:420072-Oliver-Dragojevic-Nikada-koncert-u-Srbiji A vi dalje slušajte njegovu muziku i kupujte njegove pesme, da na vama zarađuje dokle vas prezire. LOL Baš je odlučan: Ne želim sam sebe da prevarima – reko je Oliver. - Ne znam, imarečenica “nikad ne reci nikad” , ali mi se čini da neke stvari koje samsebi zacrtao u životu nikad nisam izneverio. Uostalom, njegov problem. Ako ne želi da zarađuje pare ovde na koncertima iz nekih svojih razloga, što bi se mi potresali oko toga. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Meni lično je svejedno da'l hoće da svira u Srbiji ili ne ili kako i šta misli o nama, baš me boli uvo. Samo takve onda ne moramo ni mi da uvažavamo, reci da slušamo. Ne moram da mrzim, ali ne moram ni da šurim sa onim koji mene neće. Imam moje ja, ovim i moje dostojanstvo, i ako mene neko ne želi ne moram ni ja njemu da se udvaram. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ima čovek pravo da izabere gde će da radi, i gde neće... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 @Dragi Ти не мораш ако не желиш, али ја могу да се кладим да би Оливер без проблема напунио Арену да се једног дана предомисли и дође у Србију, Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Никад нисам волео његове песме, све су му на исту фору, тако да ми не смета ни мало што не долази. Али Фибл је у праву, вероватно би напунио арену. Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Недићевац Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Шта фали Петру Граши и Масиму Савићу? Ништа им не фали као пјевачима. Мислим да има доста хрвата који су добри "естрадни умјетници". Али имају једну велику грешку код себе - хрвати су! (добар разлог да не волим њих и њихову музику) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука