Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Onda bih morao da postanem vernik, a to je nemoguce. Jedina mogucnost bi bila da glumim vernika, a to takvo laganje mi je ispod casti. Ovde sam se jasno deklarisao kao Pedjanski antiteista, tako da znate sa kim imate posla. Najbolji ateisti su bivsi vernici ... Pogledaj Staljina na primer ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 To je bio moj komentar na jednu od mnogih imbecilnih pretnji kakve su nadahnute patriJote postovale kada je zakazana tribina AS. Jednom patriJoti koji je pretio Pedji da ce knez Lazar oziveti i odseci mu glavu sabljom sam rekao da pre toga posalje kneza Lazara kod mene na duel. Ма опуштено.............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ti si bas vezan za tog Pedju ... 'Ajde za neku damu da se lacas sablje ali za Pedju ...? Vidis kol'ki je, taj bi mogao diviziju da obori na kolena ... RYLAH and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фенрис Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Овде читам приче неких које кажу, ако одеш на службу постаћеш и остаћеш верник. Могу да се не сложим. У давна прошла времена бејах верник. Био сам верник када је већина још причала како је то срамота и слично, ја сам ишао и на службе и све. Растајање са вером дошло је оног тренутка када схватиш да вера као систем тражи од тебе да не размишљаш и не тражиш доказе већ да верујеш напамет. Од тог трена, ја сам полако али сигурно се потпуно удаљио од цркве и обичаја и кренуо путем где не иду све масе. Сада, када сам научио неке ствари и када видим лицемерје које се презентује као вера, драго ми је што је све то само прошлост. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ух, човече! Пустих сузу... У аористу. Crveni Baron and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Овде читам приче неких које кажу, ако одеш на службу постаћеш и остаћеш верник. Могу да се не сложим. У давна прошла времена бејах верник. Био сам верник када је већина још причала како је то срамота и слично, ја сам ишао и на службе и све. Растајање са вером дошло је оног тренутка када схватиш да вера као систем тражи од тебе да не размишљаш и не тражиш доказе већ да верујеш напамет. Од тог трена, ја сам полако али сигурно се потпуно удаљио од цркве и обичаја и кренуо путем где не иду све масе. Сада, када сам научио неке ствари и када видим лицемерје које се презентује као вера, драго ми је што је све то само прошлост. Eto vidis ... najjaci ateisti su bivsi vernici ... Ali Muramasa je uskracen za tvoje iskustvo i nikada nece moci da dostigne tvoj nivo ateizma upravo zato sto si bio vernik ... kvalitetniji si ateista od njega ... imas ono stoi se zove "iskustvo" a on nema .. tu je tanak ... Pa mu ja predlazem da pokusa da stekne to iskustvo, makar i instant ... N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Recimo ... ne zna kako mogu noge da bole dok stojis sat -dva na sluzbi ... pa gde ces ruke, napred, nazad, pa ovo pa ono ...on nista od toga ne zna. Ne zna cak ni kakav ukus ima pricest a govori protiv nje na primer ... malo je tupavo zar ne? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Nije se niukada ispovedio a kaze recimo da je to glupost... mora da se proba prvo da bi se pricalo o tome ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 @, Не зна како мисли лете на све стране а требало би да буду усмерене само на олтар, па кад ти онај иза шушка, прича ихихи не зна шта пропушта. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Овде читам приче неких које кажу, ако одеш на службу постаћеш и остаћеш верник. Могу да се не сложим. У давна прошла времена бејах верник. Био сам верник када је већина још причала како је то срамота и слично, ја сам ишао и на службе и све. Растајање са вером дошло је оног тренутка када схватиш да вера као систем тражи од тебе да не размишљаш и не тражиш доказе већ да верујеш напамет. Од тог трена, ја сам полако али сигурно се потпуно удаљио од цркве и обичаја и кренуо путем где не иду све масе. Сада, када сам научио неке ствари и када видим лицемерје које се презентује као вера, драго ми је што је све то само прошлост. Ти си сасвим логична последица, имајући у виду следеће: To the pure all things are pure; but nothing is pure to the tainted minds of disbelievers, tainted alike in reason and in conscience. They profess to acknowledge God, but deny him by their acions. Their detestable ovstinancy disqualifies them for any good work. Titus 1:15-16 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Primer takvih grupa oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Primer takvih grupa Болес'... Стварно би неким људима требало забранити приступ интернету... А такви супер-мега-дизел-гига велики интернет Срби обично имају вишак бубуљица и слободног времена, као и мањак друштвених догађања у трговима онога што је требало да буде њихов социјални живот. Мислим, стваааарно.... Такве појаве одмах треба пријављивати фејзбуку. ОДМА! Драгана Милошевић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Болес'... Стварно би неким људима требало забранити приступ интернету... А такви супер-мега-дизел-гига велики интернет Срби обично имају вишак бубуљица и слободног времена, као и мањак друштвених догађања у трговима онога што је требало да буде њихов социјални живот. Мислим, стваааарно.... Такве појаве одмах треба пријављивати фејзбуку. ОДМА! Ja verujem u HRistosa ne u Putina.... tako da ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Primer takvih grupa Jа сам Православац 28. октобар 2012. 44Свиђа ми се · · Подели Jа сам Православац 16. октобар 2012. SVETI SAVA Sveti Sava po rođenju Rastko Nemanjić je rođen oko 1169. u deževačkom kraju na planini Goliji, a preminuo je 14. januara (po julijanskom kalendaru) 1236. godine u Trnovu u Bugarskoj, pri povratku sa hodočašća u Jerusalimu. Bio je najmlađi sin velikog župana Stefana Nemanje i prvi srpski arhiepiskop. Bio je brat kraljeva Vukana i Stefana Prvovenčanog. Izborio se za samostalnost raške arhiepiskopije od Vizantije 1219. godine i postavio temelje današnje Srpske pravoslavne crkve. Rastko Nemanjić je u mladosti od oca dobio Zahumlje na upravu. Međutim, Rastko je pobegao na Svetu goru i zamonašio se u ruskom manastiru Svetog Pantelejmona. Kasnije je sa svojim ocem, koji se u međuvremenu zamonašio i dobio ime Simeon, podigao manastir Hilandar, prvi i jedini srpski manastir na Svetoj Gori. U Srbiji je ubrzo došlo do borbe za vlast između Savine braće. Zbog toga se Sava vratio u Srbiju, kako bi zaustavio građanski rat. Istovremeno se bavio prosvetiteljskim radom, nastojeći približiti svojim sunarodnicima osnove verske i svetovne pouke, da bi se 1217. godine vratio na Svetu goru. Godine 1219. Sava je od vaseljenskog patrijarha u Nikeji izborio autokefalnost srpske crkve, a patrijarh ga je imenovao za prvog srpskog arhiepiskopa. Ostao je arhiepiskop sve do 1233.godine , da bi ga potom zamenio njegov učenik Arsenije. Više puta je putovao u Palestinu. Na povratku sa jednog od hodočašća iz Svete zemlje 1236. smrt ga je zatekla u tadašnjoj bugarskoj prestonici Velikom Trnovu. Njegove mošti je u manastir Mileševu preneo njegov nećak, kralj Vladislav. 138Свиђа ми се · · Подели Jа сам Православац 14. октобар 2012. 2183Свиђа ми се · · Подели Jа сам Православац 11. октобар 2012. 241414Свиђа ми се · · Подели Jа сам Православац 7. октобар 2012. 32134Свиђа ми се · · Подели И шта то тебе узнемирава.....................? Или , можда, грешим - јел си се ти то намерачио да похвалиш групу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 И шта то тебе узнемирава.....................?Или , можда, грешим - јел си се ти то намерачио да похвалиш групу ? Grupa koji si ti okacio https://www.facebook.com/pages/J%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%86/490329340726 Grupa koju sam ja okacio https://www.facebook.com/pages/-%D0%88%D0%B0-%D0%A1%D0%B0%D0%BC-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%86-/102701399884787?fref=ts Да си мало боље погледао схватио би да су то две различите групе него брже боље да ме прозиваш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука