milutin97 Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 А што сте ви толико огорчени, да не кажем агресивно расположени? Ово није агресија,ово је бол. Зато што видим да се Срби мрзе, православни Срби се мрзе,и да то је права реч. Ви мрзите расколнике,расколници мрзе вас.Поубијали би сте се кад би вас човек саставио. И све у име вере! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Битно је само да се вама чини да је он симпатизер расколника, и одмах је крив. Линчујмо га ! Објавимо на сајту, да има један да није ко ми! Зашто сте толико нервозни? Није поента да ли је "неко клониран" већ је поента што промовише расколнике. А имате и једну логичку грешку у писању- замислите свештеника који промовише расколнике. Коме је он онда свештеник? Али то вама изгледа не вреди објашњавати. Ја сам тамо и написао да ћемо објавити на нашој страници зато што није желео да скине то са својег зида ( и не само то). Одговром му је поновно постављање исте приче, само сада са пљуваонице зване "Срби на окуп", коју воде Артемијеве присталице (погледати само ко им је благајник и шеф...). Није поента у томе да било ко кога контролише. Баш ме брига ко шта објављује, али ме је брига када неко то подваљује као исправно. Верујем да сте и ви "на истој страни" како рече неко на тој преписци. Зато ме ништа и не чуди. Опет, док је Поука ми ћемо, када је то потребно, указати на опасности које вребају. Јадранка-Дервента, Маша Ж. and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ово није агресија,ово је бол. Зато што видим да се Срби мрзе, православни Срби се мрзе,и да то је права реч. Ви мрзите расколнике,расколници мрзе вас.Поубијали би сте се кад би вас човек саставио. И све у име вере! mislim da ste pogrešan utisak stekli,ne mrzimo mi nikoga.... Ako tako budemo gledali,svaki sveti otac kji je branio istinitos pravoslavlja je ujedno i veliki mrzitelj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Чекајте,чекајте, одакле вама Милутине да ми мрзимо расколнике или било кога? О мржњи не може бити ни речи. Ако неки постови саблажњавају осетљиве душе, заиста разумем. Али, верујте ми на овом сајту желимо разговор са свима, без вређања и мржње. Ако останете дуже са нама, и сами ћете видети. Ја вам свакако желим добродошлицу. Сви Срби за Србију, и Србија за све. Са љубављу. Драгана Милошевић, Mилена КШ, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ово није агресија,ово је бол. Зато што видим да се Срби мрзе, православни Срби се мрзе,и да то је права реч. Ви мрзите расколнике,расколници мрзе вас.Поубијали би сте се кад би вас човек саставио. И све у име вере! Ми, ја, одговорно тврдим, никога не мрзимо, нити дозвољавамо пропагирање мржње на овом сајту. Овде се ради о чињеницама за-против. И можемо само да узвратимо љубављу. Ви сте овде више него добродошли. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Зашто сте толико нервозни? Није поента да ли је "неко клониран" већ је поента што промовише расколнике. А имате и једну логичку грешку у писању- замислите свештеника који промовише расколнике. Коме је он онда свештеник? Али то вама изгледа не вреди објашњавати. Ја сам тамо и написао да ћемо објавити на нашој страници зато што није желео да скине то са својег зида ( и не само то). Одговром му је поновно постављање исте приче, само сада са пљуваонице зване "Срби на окуп", коју воде Артемијеве присталице (погледати само ко им је благајник и шеф...). Није поента у томе да било ко кога контролише. Баш ме брига ко шта објављује, али ме је брига када неко то подваљује као исправно. Верујем да сте и ви "на истој страни" како рече неко на тој преписци. Зато ме ништа и не чуди. Опет, док је Поука ми ћемо, када је то потребно, указати на опасности које вребају. А је ли отац Нишавић промовише ову групу Артемијеваца или је само поделио овај линк где се игуман Житомислића држи за руке са католичким поповима? Не значи да ако је нешто са странице Артемијеваца, да је одмах лаж, клевета итд. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Наравно да не мрзимо никога, не дао Бог! Просто, нисам више могао да гледам како отац обмањује и себе и друге. Наравно, има право да себе обмањује али нема право (као нико од нас) да обмањује друге и да их окреће против своје Цркве. Уосталом, ја оца Нишевића сигурно много више ценим и волим него тшо ви можете и замислити јер обојица смо свештеници. Отац је овде био на сајту од почетка његовог оснивања, чак има и тема где људи њега питају за савет. Одједном се потпуно окренуо и почео са подршкама расколника који раде своју радњу- несувисле критике, пљувачина на све стране да толико иде да је чак један изјавио: " да сада имам вилу избо бих те са њом!" (изјава једног од "бранитеља вере" који је "бранио" манастир од свештеника и Владика). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 А је ли отац Нишавић промовише ову групу Артемијеваца или је само поделио овај линк где се игуман Житомислића држи за руке са католичким поповима? Не значи да ако је нешто са странице Артемијеваца, да је одмах лаж, клевета итд. Пријатељу, погледај мало боље па ћеш видети шта се све промовише... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Пријатељу, погледај мало боље па ћеш видети шта се све промовише... Па видим ову слику што је Дејан ставио овде, немам фб налог па не знам да ли отац редовно преноси ствари са странице артемијеваца или му је само ово запало за око. Ово је иста тема као и владика Григорије у Дубровнику, и нису само артемијевци збуњени тим појавама. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Па видим ову слику што је Дејан ставио овде, немам фб налог па не знам да ли отац редовно преноси ствари са странице артемијеваца или му је само ово запало за око. Ово је иста тема као и владика Григорије у Дубровнику, и нису само артемијевци збуњени тим појавама. То што је неко збуњен, он може да се информише и добије одговор. Али није исто бити збуњен и делити линкове са расколничких страница, а на тим линковима су слике расколничких монаха, па њихове "катакомбе" (мало отац рекламира да би народ знао где да иде зар не?), па онда "молитве (читај пљување ) за Патријарха.. знаш, нико није баш толико шулав... Дакле, није проблем то што се неко пита, и треба да се пита. Оно што јесте проблем то је завлачење маловерних и слабоверних. Зато је морало да уследи моје реаговање, свиђало се то некоме или не. Немам ништа лично нити сам икада имао против оца Нишевића. Не дао Бог. Имам против да се жмури на такве ствари. Ако сви користимо нет и ако је исти отац овде писао и одједном прекинуо, ако имамо заједничке пријатеље, онда је моја дужност да упозорим. Зато сам и питао да ли је и даље у СПЦ. После позитивног одговора је уследило друго питање на које нисам добио никакав конкретан одговор. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ко би рекао да си ти атеиста. Ignjatije, Mилена КШ, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ja sam ateista, ali sam isto tako i trol specijalizovan za nerviranje verskih fanatika. Između ostalog, hteo sam da svoj antiteizam dignem na nivo iznad Peđinog i Dokinsovog, tako da sam morao malo dublje da zadrem u materiju. Да, свако има своје циљеве. Неко да брани Цркву, неко да се исмејава, неко да обмањује... Наравно, битно је знати да сам циљ нешто значи. Шта ће бити када постигнемо жељени циљ. Да ли ћемо бити радосни у томе, да ли нећемо, да ли ћемо омашити поенту... Драгана Милошевић, Оливера Г., Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ja sam ateista, ali sam isto tako i trol specijalizovan za nerviranje verskih fanatika. Između ostalog, hteo sam da svoj antiteizam dignem na nivo iznad Peđinog i Dokinsovog, tako da sam morao malo dublje da zadrem u materiju. Свака ти част на преданости. Штета што је усмерена у промашени правац, али опет ти свака част на преданости. Ти имаш веру а да и не размишљаш о томе, само што је твоја вера усмерена на тоталне глупости. Али је опет вера, и то треба поштовати. Свака част. Поздрављам и поштујем. Драгана Милошевић, zuti car, Оливера Г. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 25, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 Ти имаш веру а да и не размишљаш о томе, само што је твоја вера усмерена на тоталне глупости.Možda će ipak kroz te gluposti spoznati Boga i postati hrišćanin. I sa istim ovakvim žarom braniti Crkvu... RYLAH, Драгана Милошевић, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2013 @@Gandalf Sivi, Мејби јес, мејби но... ипак ништа нема на силу. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука