Odahviing Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Mislim da je tema jasna iz naslova. za otvaranje teme inspirisali su me ovi sa grčkom muzikom Koje je vaše kišljenje oko ovog spora Makedonije i Grčke? Na čijoj ste strani? PS. Izvinjavam se ako ova tema negde postoji. Ja je nisam našao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Najgora je situacija ukad su obe strane u sporu u oravu, teško onda sudit prema pravdi. Ah, to je isto kao kad bismo mi iz Češke zablokovali vama u Srbiji ulaz u EU dok ne preimenujete rijeku Moravu i kompletno Pomoravlje na nešto drugo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Najgora je situacija ukad su obe strane u sporu u oravu, teško onda sudit prema pravdi. Ah, to je isto kao kad bismo mi iz Češke zablokovali vama u Srbiji ulaz u EU dok ne preimenujete rijeku Moravu i kompletno Pomoravlje na nešto drugo. Što se morave i blokade tiče, blokirali vi ili ne isto nam se hvata. Neće da nas prime sa vašim blokiranjim ili ne sve jedno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 FYROM је док се не реши спор са Грчком како ми се чини,а и иначе га никада неће решити јер једни бију у клин а други у плочу. Познато је да је Македонија у ствари била област која је обухватала данашњу FYROM и горњи део Грчке са Тесалоником. Све је било у реду док не дођоше Словени и не помрсише рачуне Грцима . .smesko. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Što se morave i blokade tiče, blokirali vi ili ne isto nam se hvata. Neće da nas prime sa vašim blokiranjim ili ne sve jedno. Ko vas je sad zablokiro, opet Švabe? Ajaj, jesu dosadni, ne može se proć od njih nigdje pa ni u tu pitomu Evropu. Svuđer oni sjede! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Мислим да су Грци у праву. Македонска братија су склона жешћим фалсификатима и конструкцијама (верујем несвесно, из незнања). Скоро сам својим ушима слушао две-три интелектуалке из Македоније које су тврдиле да су Кирило и Методије Македонци (ови наши, словенски Македонци) а не Грци. Ставили су у Скопљу кип Александра Македонског. Какве, бре, они везе имају са њим? Македонија је грчка тековина, грчко име и идентитет. Мислим да би Македонци требало да мењају назив и државе и народа. Не морају да бришу да су Македонци, али би морали да тај појам јасно одвоје од старијег, грчког појма Македонија. Нпр. да се зову Словенска Македонија и да избију из главе да имају било какве везе са Александром Македонским, аман бре људи!? Иначе, диван су народ. Веома су ми драги и желим им све најбоље. Ignjatije, obi-wan, marko_13 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Потписујем! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Врло занимљиво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Лудило, јака дрога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Како ко наиђе на власт, тако мења од кад њему одговара или враћа на оно што њему одговара. Као са реституцијама... Што се Грци нису бунили кад је Македонија била у саставу Југославије? Није им био интерес. Нису имали кохонес. Да онда све враћамо на позиције из времена старе Грчке? Македонија је изашла из заједнице Југославије на један миран и споразуман начин. Одабрали су име Македонија, њихов проблем. Нису се прозвали Грчка па да Грци имају проблем. Не користе њихове симболе и заставе. Што се тиче споменика Александру Македонском, баците поглед на споменике Рокију Балбои или Брус Лију...јака ствар. И ја могу да тврдим да умем да летим али то ме не чини птицом. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Мислим да су Грци у праву. Македонска братија су склона жешћим фалсификатима и конструкцијама (верујем несвесно, из незнања). Скоро сам својим ушима слушао две-три интелектуалке из Македоније које су тврдиле да су Кирило и Методије Македонци (ови наши, словенски Македонци) а не Грци. Ставили су у Скопљу кип Александра Македонског. Какве, бре, они везе имају са њим? Македонија је грчка тековина, грчко име и идентитет. Мислим да би Македонци требало да мењају назив и државе и народа. Не морају да бришу да су Македонци, али би морали да тај појам јасно одвоје од старијег, грчког појма Македонија. Нпр. да се зову Словенска Македонија и да избију из главе да имају било какве везе са Александром Македонским, аман бре људи!? Иначе, диван су народ. Веома су ми драги и желим им све најбоље. Gospodine Milojko, vaše čuđenje je sasvim na mjestu ako mislite na intelektualce koji su učili onu klasičnu i jedinu u nauci do danas poznatu i priznatu naučnu istoriju. Međutim ako su to intelektualci koji su sljedbenici intelektualaca kao što su akademik Jovan Deretić i slični onda se radi o sasvim nekakvoj duigoj istoriji u kojoj ništa takvo kao seoba Slovena NE POSTOJI jer je to neprijateljska izmišljotina zatiratelja Srba i svega srpskog. I u kojoj su naravno Srbi potomci Etrušćana i Rimljana isto kao i slovenski Makedonci potomci Jelina. A car Konstantin je naravno bio Srbin. Kao i Aleksandar Makedonski slovenski Makedonac. Preporučujem ovaj Youb Tube kanal k dopuni i kompletiranju inrformacija koje vam očigledno nedostaju: http://www.youtube.com/user/JOVANDERETIC/videos?view=0 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 И ја могу да тврдим да умем да летим али то ме не чини птицом. I Believe I can Fly - Skyliners - Alpina Watches - A film by Sebastien Montaz http://youtu.be/ipAL90Dmilw Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Македонија је неодржива творевина, као и БиХ и опстаје само захваљујући вољи оних изван тих земаља. Наравно такве творевине су кратког даха. о.Небојша је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Македонија је неодржива творевина, као и БиХ и опстаје само захваљујући вољи оних изван тих земаља. Наравно такве творевине су кратког даха. Da, baš kao i Jugoslavija uostalom, i ona kraljevska i ona komunističkla. Održivo je samo ono što dolar zalijepi. Što dolar sastavi niko ne rastavi. http://www.pattex.de/klebstoffe-fuer-den-heimwerker-und-profi-handwerker-bereich-pattex/do-it-yourself-mit-pattex-klebstoffe-produkte-new/pattex-klebstoffe/sekundenkleber.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Врло занимљиво ДEБИЛИЗАМ ... и то на свом ВРХУ .. Пораз образовања, науке, достојанства тријумфом глупости, паланачког менталитета, снобизма и полтронства... Једном речју потпуна, победа ''српског комунизма'' у свом најсељачкијемоблику, само на територији Вардарске македоније... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука