Jump to content

Препоручена порука

У нашем народу је уобичајено да ћене,а и мушкарци иду у цркву или манастир и куну неког.....То наравно није својствено Хришћанству,али људи ипак раде,чак иду у цркву и пале наопако свеће некоме да би му наводно нанели зло....Мени отворено каже једна жена да она и њена мајка иду у цркву и да ме куну и да ми пале свеће наопако.Да ли ме заиста може стићи њихова клетва?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Пре ће те стићи правда ако си јој нешто нажао учинио, па због тога ради те глупости.

А на оној твојој сличној теми написано је и ово:

PS : vradžbine nemaju uticaja ako se redovno ispovjedaš i pričešćuješ !

Подели на овим сајтовима

E Deni za tebe se svakako ne može reći da nisi interesantan  sHa_sarcasticlol

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

E Deni za tebe se svakako ne može reći da nisi interesantan  sHa_sarcasticlol

Hvala,shvaticu ovo kao kompliment,ali ja bi vise voleo da mi je zivot bio dosadan,ono skola,studije,zena,deca....a kod mene romani,trileri,avanture,drame,hororo sHa_sarcasticlol

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

мени све више изгледа да је теби потребнија помоћ од тих што то раде  4chsmu1 0102_laugh smej.gif

дај бре, какву власт ђаво има над човеком, кад нема ни над свињама?

само ону коју даш  joooj

Подели на овим сајтовима

...................

дај бре, какву власт ђаво има над човеком, кад нема ни над свињама?

само ону коју даш  0110_hahaha

0110_hahaha

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

У нашем народу је уобичајено да ћене,а и мушкарци иду у цркву или манастир и куну неког.....То наравно није својствено Хришћанству,али људи ипак раде,чак иду у цркву и пале наопако свеће некоме да би му наводно нанели зло....Мени отворено каже једна жена да она и њена мајка иду у цркву и да ме куну и да ми пале свеће наопако.Да ли ме заиста може стићи њихова клетва?

samo ako se bojis, i u to vjerujes... a ti se pomoli za njih na pravi nacin, pa ce im se vrati, to ti pise kod o.Tadeja... i pazi, brate, nemo' se zamjeris svakoj strini  prstgore

Подели на овим сајтовима

Hehe, svasta, svjece naopacke, zar i to ima  0442_feel Ne znam da li je to istina, ali nisam u to vjerovala sve dok mi se nije desilo nesto cudno....jednom sam prilikom mislim bila u zivotnoj opasnosti, sa autom vozila na crveno, na tako divan suncan dan mi je onda jednom sajba pukla pro voznji...kuci mi je odjednom stevana krava sa teletom u stomaku crkla, ma sve nesto ludilo, svi kao poludjeli...i ja odem od tih svih trzaja da salijem stravu, rekla mi drugarica to pomaze, kad sam otisla kod te zene da mi salije, vidjela mi je u vosku koji me Svetac cuva, i slovo komsinice koja mi je kao nesto pravila da nagazim, inace ta zena mi nikad nije usla u kucu ali kroz dvoriste bez pitanja par pruta prolazi iako lako moze da prodje i van dvorista pored kuce....kaze da je bacala zemlju sa groblja ili tako nesto....ejjjj kosaaa mi se digla na glavi... girl_jumping Treba se paziti tih baba iz komsliluka  ;)

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Sta sam sve ja video i cuo,divim se koliko je zaista Bog milostiv pa cuva onaj narod u Srbiji!!!Srpski narod u sustini nije pravoslavan,mozda se vecina izjasnjavakao pravoslavci,ali vecina naroda nisu cak ni Hriscani,nego u magiju veruje i u paganizam....Nedavno mi je jedna malda zena iz Zajecara ispricala kako ona uziva da neprijateljima stavlja u pice "zmijsku vodu"...kad sam je upitao sta je to,ona kaze da se uhvati ziva zmija,i stavi u flasu sa vodom,a prethodno se ta voda "magijski obradi" i kad sam je pitao kakav efekat ima ta voda na nekog kome se to stavi,kaze da ta osoba nikad ne moze da ima mira u kuci i sa ukucanima,a ako i negde sa nekim svije porodicno gnezdo sikcace kao zmija na tu osobu i "ujedati" je i za najmanju sitnicu,a kao sto znamo zmiju ne drzi mesto,nego stalno ide negde i zavlaci se,pa samim tim i ta osoba nece moci da bude u porodicnom gnszdu i jos ststa mi mi ta osoba ispricala,a pouzdano znam da vecina naroda ide kod kojekavih vracara i vidovnjaka i tome slicno....[glow=red,2,300]Boze smiluj se na srpski rod i oprosti im,jer zaista, neznaju sta rade[/glow]

Подели на овим сајтовима

каква примитивна жена ... треба је одвести у шуму негде у Амазону, тамо би се осетила међу својима  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

каква примитивна жена ... треба је одвести у шуму негде у Амазону, тамо би се осетила међу својима  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

E moj MIlane,pa puna je Srbija takvih,prepuna....cak i visokoobrazovane osobe posezu za magijom i slicnim stvarima...zato i kazem Premilostiv je Gospod jer jos drzi i trpi ovaj narod...a posle se pitamo zasto nam ide sve tako[glow=red,2,300]pa ne mozemo sluziti i Bogu i mamonu[/glow]

Подели на овим сајтовима

a cime si ti zasluzio to da te zensko kune????? a ??? smej.gif  svalercinooo  0110_hahaha 0110_hahaha sala  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

a cime si ti zasluzio to da te zensko kune????? a ??? 319.gif  svalercinooo  0110_hahaha 0110_hahaha sala  0110_hahaha

Pa znas kako....ja lepo dosao iz Nemacke,iskreno prema njoj,hteo da je zenim,da je odvedem iz one juznjacke kaljuge,a onda shock smej.gif...........pronadjem joj drugu SIM katricu i skapiram da je ´mutna voda....naravno,onda seljacke metode,ona i  njena majka kunu i bacaju neke vradzbine i tako to

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...