Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ja ponekad ni samu sebe ne razumem ... ... Рапсоди and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ja ponekad ni samu sebe ne razumem ... ... Али зато те ја разумем........па скоро увек...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Најтеже је разумети позитивну авангардну мисао............и обично деца тих који је највише осуђују због неразумевања или погрешног разумевања, у будућности је славе и воле ако успе да заживи, и ако се провуче кроз медиокритетне пролазе медија те постане доступна ширим масама...... Мада авангарда по дифолту је у почетку несхваћена ................ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ne sjećam se kada sam tražila, ili očekivala razumijevanje okruženja. Odgovorna sam za svoje postupke, kakvi god da su, to je moje breme i nosim ga sama. Ne očekujem pomoć, podršku...tapkanje po ramenu, niti lovorov vijenac. Trudim se da uradim kako mislim da je najbolje, što ne mora da znači da je ispravno, ali dala sam svoj maksimum...više nisam mogla, samim tim, to je što je. Ne znači mi ni "kuš" ni "bravo"...ne podliježem tuđoj volji, niti me stimulišu ohrabrenja, samim tim me ne dodiruje i neodobravanje.Nisam samoživa, ali jednostavno osjećam da mi ne znači hoće li me shvatiti ili ne, ili podržati ili ne, bilo ko. Tumaralo., Ненад Р. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Da li si razmišljao o jednom dugom pešačenju... Ranac na leđa i mesec dana pešačenje.. npr. do jedne od Svetinja.. peške na poklonjenje... Pa vidiš sebe.. u trudu.. u istrajnosti.. u molitvi... umoriš telo.. smiriš um.. i onda on počne jasno da govori... Рапсоди and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Iskreno -> Uopste mi nije vazno sta drugi misle , da li me neko razume ili podrzava na bilo koji nacin . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 А мени најискреније јесте битна подршка и разумевање других ............поготово драгих и блиских ............ JESSY and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Толки савети на овој теми, ја мислим да се човек оженио и отишо да живи у кући на дрвету aliluja and Vecana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 I ja sam dugo,dugo bila "neshvaćena". Sve dok jednog dana nisam shvatila da je ta neshvaćenost proizvod mog egoizma i nespremnosti da se suočim sa sopstvenim slabostima. U stvari ja sebe nisam shvatala. Nisam kapirala... Lakše je bilo da budem neshvaćena, nego da prihvatim da neko neće da se bavi samnom, da nisam svima interesantna ili potrebna. Eto, te svoje slabosti nisam shvatala i prihvatala... Dok nisam malo sazrela... Još uvek se desi ponekad da se borim s tom "neshvaćenošću" al hvala Bogu, brzo se saberem i vratim na pravac.. :-) Послато са Lenovo TAB 2 A8-50F уз помоћ Тапатока Sanja Т., Рапсоди, Pancakes and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ма шта урадио, увек ће да се нађе и они који те разумеју и они који те не разумеју. Ту чињеницу не треба олако одбацити, али и не треба се превише оптеретиш са тим, јер је и нормално да увек има и једних и других и не можеш никада свима удовољити. aliluja, Рапсоди and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 nesvhacenost u onom najbanalnijem smislu, sa sobom nosi jedan ograniceni sistem vrijednosti u kojem se subjekat ucauri, i iz koga prilicno bezbjedno, skoro pa smjelo, ali uvjek sa prisutnom iskljucivoscu, posmatra ostale sisteme. to je ona srednjaskola faza, kada, recimo neko slusa odredjeni tip muzike, pa sebe postavi na nekom pijadestalu istancanog ukusa koje obicni smrtnici tek treba da spoznaju. tako sam i ja recimo bio prilicno ubijedjen da ljudi koji nisu upoznati sa diskografijom Prince-a, u njihov muzicki ukus se sa pravom moze sumnjati (mada i sad sam donekle dosledan u tome, ali nije ni sve do mene, nego, avaj, do Princa, isuvisd toga je napisao i odsvirao, i to u kavkom kontinuitetu, da je prosto zabrinjavajuce nepoznavznje tog gradiva). Mada sto vise saznajes manje se brines o svom sistemu, jer je podlozan krhkosti i sagradjen je na promenljivoj podlozi na kojoj je razapeta vremenska strela... Sent from my iPad using Tapatalk Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Толки савети на овој теми, ја мислим да се човек оженио и отишо да живи у кући на дрвету Ne mogu se vraćati nazad da vidim šta si mu ti savjetovao, i jesi li uopšte. Sigurna sam da si uložio napor i dao najbolji dio sebe, kako bi mu ukazao šta mu je najbolje činiti...jesi li? Znaš, da sam pitala okruženje šta misle o mom izboru, i pustila ih da odluče u moje ime, ne bih bila gdje sam sada, niti bih uradila za sebe koliko sam uradila do sada. Sve odluke su bile moje, i samo moje, pa samim tim i odgovornost. Rekoh, svoje breme nosim sama. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука