Таша Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Па то се не остварује тако, јадан не био. Пусти жене, њима вазда нешто смета и траже нека права, а ни саме не знају шта би са тим правима. Зато и јесу незадовољне. Ето видиш, бориле се дизађу из куће и да раде, а свака машта да је затвориш са децом, рерном и судопером. Aca - prefinjeni kralj trola. Tako lepo boraniju navuce na led na sred jezerceta a onda im mase sa obale. Kralju ! feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Па јесте да је овде било спрдње са тзв. алфа мужјаштвом, али тачно је то да ниједна жена не би желела неког слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа, што је једино и разумно, ваљда желиш да проведеш свој живот са карактерном, снажном и одговорном личношћу, а не са неким поремећеним... Nije sprdnja. Zene vole alfa muzjake, samo ih nema. Najgore je kada ti ovakav "слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа" izigrava alfa muzjaka. E to je sprdnja. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Nije sprdnja. Zene vole alfa muzjake, samo ih nema. Питам се чита ли Жељко Билбија ову тему RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Muškarci koji ne znaju šta sa ženom da rade u krevetu, obično je smeštaju u kuhinju. Апсолутно тачно. Мушкарац који зна шта да ради са женом у кревету не мора ни да јој покаже где је кухиња, она одмах отрчи сама тамо да спреми нешто да окрепи свог јунака... Brate ..ja ti rekoh ali ti izgleda resio da me prekrstis...NISAM MIHAJLO I NE ZNAM KO JE TO 301 Ако ти тројица кажу да си пијан, ти се, за сваки случај, придржи за плот... То је компликовано. Лепо ти њу васпиташ на овим принципима које сам горе поставио, тако да она сама зна да шта год да мисли да те пита, само те омета у неким пословима који су превише битни и захтевају превише ума да би она то схватила и нема глава да те боли. "Кад ме жена пита ђе сам био, рећи ћу јој да сам со сијао. Тешко њојзи ако не вјерова." Његош Nije sprdnja. Zene vole alfa muzjake, samo ih nema. Najgore je kada ti ovakav "слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа" izigrava alfa muzjaka. E to je sprdnja. Алфа мужјаци нису љубитељи дебелих, малих, носатих, џангризавих жена, већ лепих, паметних, интелигентних...само таквих нема... Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Najgore je kada ti ovakav "слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа" izigrava alfa muzjaka. E to je sprdnja. A, još veća sprdnja je kad se ti praviš da on to zaista jeste, a on ne shvata da se ti u stvari sprdaš sa njegovom sprdnjom. 4chsmu1 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Nije sprdnja. Zene vole alfa muzjake, samo ih nema. Najgore je kada ti ovakav "слабића-шмокљу-шоњу-секаперсу за мужа" izigrava alfa muzjaka. E to je sprdnja. Prirodno je http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Једва чекам слиједећу седмицу, муж на годишњем, па по договору, мијењамо улоге. Његова је кухиња а мој даљински и кауч. dancedance мајкл dance67890 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Zato se ja nikad nisam ni udavala greengrin . Cekam odmor da dobije daljinski i kauc, a i volim macke greengrin Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Naravno da nisu nužno muškarci krivi, ali onda ne može da stoji ona teza da je ženi mesto u kući i da su žene generalno zbog svoje emancipacije i ambicije krenule na posao da rade, jer eto dosadilo im da izigravaju domaćice.U ovoj zemlji je skoro nemoguće da jedan radi i izdržava porodicu, ali ako i žena radi( uglavnom i ide na posao i radi u kući sve ono što se smatra ženskim poslom), a većina radi onda te " bajke" kako su žene zbog feminizacije rešile da i one se malo igraju odlazeći na posao u ovim uslovima i u ovoj zemlji ne stoji. Svakako da si u pravu. Te bajke, kod nas, plasiraju preziveli homobalkanikusi. Licno, bila bih presrecna da sam mogla, i da mogu da budem samo domacica, jer imam muza koji ne spada u gorepomenutu vrstu homosapiensa. slavabogu Јадранка-Дервента and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Алфа мужјаци нису љубитељи дебелих, малих, носатих, џангризавих жена, већ лепих, паметних, интелигентних...само таквих нема... Ima ih al su morale da se adaptiraju okolnostima, to jest malim, debelim, džangrizavim slabićima greengrin Срђан Ранђеловић, R.Žiskar, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Svakako da si u pravu. Te bajke, kod nas, plasiraju preziveli homobalkanikusi. Licno, bila bih presrecna da sam mogla, i da mogu da budem samo domacica, jer imam muza koji ne spada u gorepomenutu vrstu homosapiensa. slavabogu Joj, ja bih se smorila, to je tako depresivno osamucen . Ne znam nijednu domacicu koja nije odlepila od dosade osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Алфа мужјаци нису љубитељи дебелих, малих, носатих, џангризавих жена, већ лепих, паметних, интелигентних...само таквих нема... Ima ih al su morale da se adaptiraju okolnostima, to jest malim, debelim, džangrizavim slabićima greengrin Дакле, живимо у адаптираном свету и сећамо се витезова и дама.... RYLAH, feeble and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Дакле, живимо у адаптираном свету и сећамо се витезова и дама.... Covek mora da se prilagodjava okolnostima , prirodno je . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Дакле, живимо у адаптираном свету и сећамо се витезова и дама.... " Jedno o drugom bili smo u zabludi.Bila su to lepa vremena." 1312_womens R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Joj, ja bih se smorila, to je tako depresivno . Ne znam nijednu domacicu koja nije odlepila od dosade Meni je to ideal. Naravno, da bih odvojila vreme za svoja interesovanja, ali bez stresa, zurbe. Zeljna sam toga, s obzirom na poslove kojima smo se bavili Gagi i ja, i ludo vreme u kome smo podizali decu i negovali nasu porodicu. Zato sam na jednoj temi sebi pozelela penziju. 1340_womens Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука