Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Slabi muskarci traze u zeni krivicu za svoje slabosti jer ne mogu da se odupru iskusenjima koja nudi zena.Zena je kao takva stvorena Bozjom voljom sa razlogom a ne greskom, jer On ne gresi.Na nama muskarcima je da se nosimo sa svim tim iskusenjima a ne da osudjujemo zene kao unapred oznacene za svo zlo ovoga sveta.Muskarac koji se boji muske uloge na ovom svetu uvek ce traziti krivca u slabijem (čitaj-ŽENI) umesto da čvrsto stoji i prihvati ulogu MUŽA,OCA I ZAŠTITNIKA PORODICE I OTADŽBINE.Samo kao takav čovek,on će predstavljati iskušenje ženi a ne obrnuto.

Зашто би било ко требао да буде неком искушење ?

Бог није створио жену са грешком,али је она својом вољом сгрешила (заједно са мушкарцем) и то баш није била воља Божија...

И ово последње је у фазону , тегли магарче целог живота док нелипшеш,да би те жена поштовала...није него

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Slabi muskarci traze u zeni krivicu za svoje slabosti jer ne mogu da se odupru iskusenjima koja nudi zena.Zena je kao takva stvorena Bozjom voljom sa razlogom a ne greskom, jer On ne gresi.

A zasto su mu onda pojeli plod sa drveta znanja?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Još jedna od toliko predrasuda i opet da podsetim: Adam se branio tako što je odgovornost prebacivao na ženu, misleći da je ona više odgovorna.I Bog ne uze to kao opravdanje. :nene:

Pa nije bas tako... greengrin

A ženi reče: Tebi ću mnoge muke zadati kad zatrudniš, s mukama ćeš decu rađati,

i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar

Tako da..pobozne zenke treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin

Подели на овим сајтовима

Nije to isključivo ženska osobina. Moje drugarice su glasale za Čedu, jer im je lep, a kada smo mi na imali izbore za studentske delegate, ja sam glasao za SUETF jer je imala lepšu kandidatkinju za poziciju studenta prodekana.

Jednom politikantu iz SSETF-a (one protivničke stranke) koji je išao okolo i vrbovao glasače (i zbog toga obnovio godinu), rekao sam da neću da glasam za njih jer imaju ziljavu kandidatkinju. Nije bilo lepo sam moje strane, ali morao sam da otkačim smarača.

И теби одузети право гласа!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa nije bas tako... greengrin

A ženi reče: Tebi ću mnoge muke zadati kad zatrudniš, s mukama ćeš decu rađati,

i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar

Tako da..pobozne zenke treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin

То бре, Михајло, краљу стари! Тотално си фалио на форуму :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa nije bas tako... greengrin A ženi reče: Tebi ću mnoge muke zadati kad zatrudniš, s mukama ćeš decu rađati, i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar Tako da..pobozne ZENKE treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin

?????? Just_Cuz_19

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Zato među savršenim ženama nema pobožnih (koje poštuju baš sva suluda pravila, kao Ihtusovke). Ja prvi neću pobožnu za ženu.

Zena treba da bude vrat na kome glava,muskarac stoji...zena stub kuce..muskarac glava...i glava okrece vrat..a ne vrat glavu...i tako i sa zenama...to je neki smisao..ne neko izivljavanje nad zenom nego jednostavno to joj je prirodno bogomdano mesto...ona je lepsa,neznija a mi jaca i grublja polovina...

I tako zajedno cinimo celinu...muskarac se ostvaruje kroz zenu..a zena kroz muskarca...sto bi se reklo po seljacki zna kuj vozi traktor kuj otvara kapiju...zna se ko ima kitanu..ko ima...koricu... greengrin

Подели на овим сајтовима

Znaci da zakljucimo ...

Oduzimanje prava glasa i pravci kretanja: kuhinja-veseraj-spajz.

Po potrebi moze da skokne i do TV-a da promeni kanal.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...