Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ниједна ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ако неко хоће нека поставља питање ја тренутно немам идеју У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Који је био резултат 100. вечитог дербија (Звезда-Партизан) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ?? ??? ???????? 100. ??????? ??????? (??????-????????)1:1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ?? ??? ???????? 100. ??????? ??????? (??????-????????)1:1 2:1, redovno vas deremo 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Тачан одговор 2-1 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Prvi brazlac na Mari kome je Sever klicao, iako se nije bas proslavio u zvezdinom dresu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 АИЛТОН ??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?????? ??? blizu, bas blizu, al NIJE 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Пошто нико неће ја ћу пробати! Да Силва можда!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ????? ???? ???? ?? ?? ???????! ?? ????? ?????!? nije, da olaksam prezime pocinje sa "A"A.....on! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Адаилтон И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Како се зове спортски (тренажни) центар фудбалера Војводине!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Како се зове спортски (тренажни) центар фудбалера Војводине!?Vujadin Boskov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 0110_hahaha klapklap klapklap Питај следећи! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука