pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Звезда, Партизан, ОФК београд, Војводина, Сарајево, Динамо, Хајдук. 8086.gif dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha Партизан 0409_feel И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Хајдук Сплит Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Хајдук Сплитtacno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Пардон. Извињавам се Дориану, нисам видео да је он дао тачан одговор! Мирођијо опрости и ти! Дориан пита следећи! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Не би ми био проблем да препустим дами. Питање гласи: Које националности је човек који је осмислио кошарку? Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Не би ми био проблем да препустим дами. Питање гласи: Које националности је човек који је осмислио кошарку?englez??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Енглез није тачан одговор. crvenilo Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Мирођија је рекла Немац! Да ли је то тачан одговор? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Нажалост није ни Немац Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ирац 0205_whistling И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Није ни Ирац :smiley: Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Kanađanin. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Јеврејин/Израелац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ako nije kanadjanin , ja mislim da je mason 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Џејмс Нејсмит,човјек који је измислио кошарку, је Канађанин поријеклом али је измишљена у Америци као допунски спорт за играче америчког ногомета 0205_whistling У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука